Skocz do zawartości
Feluke

Kto tu chyba naduzywa swojego stanowiska :/

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec co z tym zrobimy?? bo nie mozna ego tak zostawic, ale wystarczy popatrzec na odp. grzesia w tym temacie zeby zobaczyc ze cos jest nie tak.

oczywiscie ze nie mozna!

o ile blokowanie topicow, banowanie userow BEZ POWODU mozna jeszcze zrozumiec (choc nie zaakceptowac) - w koncu to wasze forum...., ale modyfikacja czyjegos posta to jest przegiecie! z takim czyms nalezy walczyc

a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ktory to zrobil <span style="color:red;">[ciach!]</span>c stad (sorki za bluzgi - ale naprawde mocno mnie to wkurza)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziendobry- wieczor... :P

..:: May the Force be with #tweak CreW::..

To forum jest jakies 'nawiedzone'... Nie zebym tu kogos chcial obrazic albo chociaz dokuczyc... ale tu sie non-stop cos dzieje. Tu nie moze byc normalnie. Jak nie klotnie to bany za free. Jak nie bany za free to przekrecanie (podrabianie wlasciwie) cudzych postow... Za czesto tu sie nie udzielam, ale zapewniam - obserwoje stosunkowo uwaznie siedzac cichutko... (co prawda juz raz zostalem stad usuniety za pomoc mr__y... no ale... jak trzeba bedzie to wylece jeszcze raz :P ale z wiekszym hukiem... a jakie bedzie echo...) Jestem ciekaw jak rozwinie sie ta sytuacja... moze ktos przerobi tego posta...

A co bedzie dalej????

thE_rEaL_sLim_eLmO :DDDDD

EnD oF tRanSmiTiOn....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nikt sie nie przyznaje, ale strasznie mnie ta sytuacja wkurzyla... Poczekamy jeszcze troche aż sie wszyscy moderatorzy przewiną.

Ja moge cie zapewnic ze to grzesio, i mam nadzieje ze za ten incydent napewno juz "odejdzie" z tego forum jak to zapowiadal.

No to nie badz taki hop-siup!

to nie ja! Mam niemiecka klawiature i nie mam tzw polskich literek, ale za to np : ä, ö, czy ü :D

I co mi zrobisz?

Ty udajesz czy naprawde jestes taki glupi? A co za problem zmienic klawe na polski? Jakos nie widze problemy zeby na niemieckiej klawiaturze napisac ąśćżź itd...

Cytat specjelnie dla Liska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do pelni szczescia brakuje nam odpowiedzi reed'a, wizjonerka i varola. Czy kogos pominolem.

Lisek jak chcesz mam dowod ktory powinien troche popchnac cale dochodzenie do przodu.

Heh ja chce dowod, chcialbym wiedziec jak to bylo naprawde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale czemu tu przegial?? napisal tylko prawde.

Coś mnie ominęło? Pokaż mi post w którym się do tego przyznał?
Jak nikt sie nieprzyzna to niemozna na niego tak najeżdzac, a jak sie okaze ze to jednak nie ta osoba ? niepomyslales jak si ewtedy bendziesz czol. kazdy swoje wie, dopoki niebendize jakiegos konkretnego dowodu, niema co robic rozpierduchy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno wiadomo używa polskich znaków.

To jedno a drugie hmm nie wiem co drugie  :roll:

polskich znakow uzywa lisek ;) wizjonerek, varrol no, ale to nie problem napisac polskie znaki :) dlatego takie sprawdzanie w sumie do niczego nie prowadzi :)

I tu sie mylisz jeśli naprawde chciał by sie podszyć to i to by zauważył że używa polskich znaków.

Ja mam już swoj typ. Szczególnie że ostatnio troche namieszał.

Osobiście nic do nie go nie mam i nadal go 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhahaha  ale sie usmialem :D  

co za fajowe forum :D  

Ja wiem kto to zrobil ! Wiem ! To michalak ! Widzialem ! sam mi sie na gg chwalil ! hahaha  

co za syf :D

No to dawaj archiwum wiadomosci z michalakiem :twisted:

A najlepiej jak by byl screen z tym archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feluke nie ponizaj sie !

A. Moje archiwum polecialo juz dawno wraz z formatem

B. Jak michalak by to zrobil ?

C. Cos sie na zartach nie znasz !

BTW to fajny ten texcik troche prawdy w nim o tobie jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feluke nie ponizaj sie !

A rozum ci z tym formatem nie polecial?? Juz myslalem ze wyrosles z takich glupot :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

A rozum ci z tym formatem nie polecial?? Juz myslalem ze wyrosles z takich glupot :evil:

Wiesz moze i to glupota ! Ale robienie z tego co sie stalo afery na cale forum to jeszcze wieksza !

Trzeba bylo dostarczyc liskowi odpowiednie materialy i niech sie tym chlopak zajmuje !

tylko ze ty masz malo latek i z jednej strony taki dorosly a zdrugiej goowniaz jestes :(

Dales sie zlapac na haczyk prowokacji ! I co ci to dalo ? kolejne afery robic ?

Z mojej strony to EOT ! Bawcie sie dalej panie i panowie ! obrzucajcie oskarzeniami ! moze sie ktos podnieci z tego powodu !

Nara !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feluke nie ponizaj sie !

i moze uwazasz ze ten topic tez jest z powodu zartu ? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

Wiesz moze i to glupota ! Ale robienie z tego co sie stalo afery na cale forum to jeszcze wieksza !

Trzeba bylo dostarczyc liskowi odpowiednie materialy i niech sie tym chlopak zajmuje !

tylko ze ty masz malo latek i z jednej strony taki dorosly a zdrugiej goowniaz jestes :(

Z mojej strony to EOT ! Bawcie sie dalej panie i panowie ! obrzucajcie oskarzeniami ! moze sie ktos podnieci z tego powodu !

Nara !

Nie, lepiej lizac dupe i cicho siedziec i udawac ze jest cacy. Ale z ciebie lamus :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

Nara !

Sprawa jest powazna i trzeba sie tym zajac. Jesli tego nie rozumiesz to idz sobie pograc w jakies gierki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, lepiej lizac dupe i cicho siedziec i udawac ze jest cacy. Ale z ciebie lamus  :twisted:

Pieknie zablysnoles kultura :D super koles jestes :D jak dla ciebie jest czarne i biele to jestes ograniczony !

Sprawa jest powazna i trzeba sie tym zajac. Jesli tego nie rozumiesz to idz sobie pograc qw jakies gierki

A ty idz zacznij myslec !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie tak, nie tak :x

Sprawa jest poważna i jeśli została już ujawniona to wypadało by ją wyjaśnić. Niemniej jednak nie bedze to łatwe a domysły i osobiste animozje nie pomogą. Szczeże powiedziawszy to nie wiem czy jest jakiś sposób by komus to udowodnić wiec pewnie sprawa umrze szybko a poznanie prawdy nie bedzie nam dane (obym się mylił).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wydaje mi sie że bendzie chyba trzeba wynająć Rutkowskiego. Morze on to forum doprowadzi do porządku. :)

-------------------------------------------------------------

Rutkowski Patrol Get Down.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...