eses. Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zastanawialem sie co moglo byc przyczyna padow mojej karty gfx(patrz podpis)i sadzilem ze to przez wyzsze FSB sie krzaczyla. Wiadomo nie od dzis ze ta seria nie byla udana, nie tylko mnie padala. Niedlugo powinienem dostac tego nowego Ti4800 (64MB) i boje sie znowu wykrecac FSB, choc lubie jak pamieci dostaja kopsa. :) Poradzcie, to przez FSB karta mogla sie rozkrzaczac, jak jest u Was z tym? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Nie slyszalem o czyms takim jak gf4Ti4800. Co to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 z tymi gf4ti4200 od gainwarda to raczej była zpierdzielona seria ja też tak miałem i wysłałem do serwisu dostałem nową kartę i działa spoko. Widocznie ty eses. miałeś pecha i poprostu wymienieali ci grafe ciągle na tą z wadliwej serii :? ... a jeśli chodzi o to co mówisz to raczej nie ma wpływu... a gf4ti4800 to tak naprawde gf4ti4400 z agp x8 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Tu jest test 25 gainwardów- wszystkie (!!!) okazały się wadliwe 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Nie slyszalem o czyms takim jak gf4Ti4800. Co to jest?oj mehoow chyba na glowna strone tweaka juz nawet nie wchodzic i nie czytasz niuusow??? 4400 z agpx8 (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 4200 na agp 8x ale nie to jest tu wazne. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to jest 4400 a nie 4200 nvidia przywrocila aj do lask Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Aha dzieki za cynk :) teraz sie czegos nowego nauczylem... ide na glowna tweaka szukac jakis testow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Karty graficzne zazwyczaj są wrażliwe na częstotliwości powyżej 100MHz. Mój Radeon wytrzymuje 100-105MHz (przy 2/3 czyli FSB=150-157MHz) Ale od tego nie padają. Poprostu komp. się nie uruchamia albo grafika sie wywala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dobrze powiedziane... Moj GF4 jednak nie osiagnal tej bariery przy 150 fsb komp wstaje, ale z bledami... podejrzewam, ze to wina procka, bo w koncu do ilu mozna pociagnac palomino co nie? Mysle, ze to nie jest wina pamiatek :) Rafal ty wiesz, ze te Elixiry sa... hehe... dobre ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...