Myrek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam. Czy jest jakaś firma ubezpieczająca laptopa od kradzieży, zalania tip? Wiem, że kiedyś MAXDATA dawała ubezpieczenie od Allianza, ale na stronie tego ubezpieczyciela nic nie znalazłem. PZU, czy Warta chyba nie mają takiej usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Maxdata daje ubezpieczenie tylko do części notebooków. IBM chyba też ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Chodzi mi o firmy ubezpieczające. Mam sprzęt dowolnej marki i chce go ubezpieczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysa Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Hej!! Hestia Sopot ma ubezpieczenia na laptopy, kosztuje to ok 210 zlotych z Vat'em, a podpisac umowe mozesz w firmie MTS Notebooki. Ja ubezpieczalem u nich przy zakupie laptopa. Ich przedstawiciel jest w kazdym wiekszym miescie. Strona www.notebooki.pl Pozdrawiam Tu masz dokladny link z ulotka informacyjna: http://www.notebooki.pl/ubezpieczenie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...