kamikazze Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mam takie malutkie pytanko chce sobie zmienić coolerek na procku i zastanawiam sie który jest lepszy??? Narazie po wielu namysłach i po selekcji do wyboru zostały mi te dwa no i teraz mam dylemat który jest lepszy "Zalman CNPS7000B-Cu" czy "Pentagram PENTAGRAM FREEZONE NXC-100 Cu". Będę wdzięczny za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 pentagram bedzie napewno wydajniejszy, podobno niektórym po jakimś czasie zaczynają siedać wentyle w pentach ale ja miałem już 2 razy penta i nic takiego nie zaobserwowałem, a komp naprawdę mam cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja mam pentagrama B) i jestem z niego bardzo zadowolony. wiec polecam tobie pentagrama i jest tanszy tak samo skuteczny jak drugi a zalman z regóły jest droższy od pentagrama wiec reszte kasy moześz przeznaczyć na coś innego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 To jest nowy pentek tk więc nie wiele jeszcze o nim wiadomo! Ale według mnie będzie lepszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 U mnie 4 pentaki siadly po kilku miesiacach- od 3 do 8. Wentylatory maja fatalne. Mowa o starszych na CPU i grafe. Aczkolwiek cudow nie ma- nizsza cena za nizsza jakosc, wybor nalezy do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mam 2 pentagramy - 100Cu i 80AlCu - i wszystkie działają ;) Ja bym chyba brał zalmana....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 jakie są dzisiaj ceny 7000cu ?? na allegro wisi jakis za 140zl.. w tej cenie big typhoon i nie ma bata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 forest w sklepach to nawet 170ziko za 7000B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...