tw_psycho Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam, Ostatnio stara plytka poszla z tymem, dlatego pytam jaka plyte wybrac pod athlona 1800+? Najlepiej ze zintegrowana karta graficzna, bo bym musial jeszcze kupic karte. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ile masz na to kasy :) (geforce 2 wyrwiesz za 25 zł ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Zalezy mi na oplacalnej inwestycji. Chyba nie ma sensu wydawac na to wiecej niz 200zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 pozwole sie przypomniec... Bo plyt jest sporo, a nie chce przeplacic... nikt mi nie moze doradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 abit nf7 :) i geforce 2 --==> za 25 zł wyriwsz geforce a abita za ok 190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a na rivie tnt2 32mb filmy beda chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Beda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No, tylko ja mowie o plytach ktore mozna kupic. W sklepach jej nie ma wcale, na allegro tylko uzywane modele, a ja nie mam czasu na licytowanie; chce kupic plyte od reki. Co z allegro jest godne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 abit nf7 epox 8rda+ 8rda3+ msi k7n2 delta2/ delta-l w sklepach to praktycznie tylko: asrock K7VT4A pro ewentualnie poszukaj na http://skapiec.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...