Man_iac Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ludzie to są popieprzeni: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nie ten dział ! a mody smiechowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Man_iac Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jak to nie ten, przecież podobno jest do wszystkiego, co nie pasuje do innych, a lepszego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 omg borg cube r0x0r, ehh gdybym mial troche wolnego czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jak to nie ten, przecież podobno jest do wszystkiego, co nie pasuje do innych, a lepszego nie znalazłem. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Man_iac Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) To sorry, następnym razem będę wiedział. Najlepszy jest ten kibel:D Edytowane 18 Marca 2006 przez Man_iac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 BORG cube jest sucharem...przynajmniej dla ludzi związanych z trekiem.... BTW jezeli jeszcze raz zobacze linka do CWRa to dopilnuje zeby osoba linkująca nie miała czym pisac...nie przepadamy tu za spamem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A mi się strona ładuje, ładuje i załadować nie chce ;[ opanujcie się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Niektóre pomysłowe są niepowiem... Kurde jakbym był pracowity to bym sobie taką zrobił :-D Szkoda że nie jestem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 he he, pomysł z gitarą mnie rozłożył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 I to się nazywa moding a nie shity jakie przeważają w dziale o modach na tweaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ladnie ludzie maja pomysly :wink: ale i kase za takiego moda sie placi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Man_iac Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja mam do tego bardziej stosunek obserwacyjny. Popatrzyć - bardzo fajnie, mieć - już mniej. Po pierwsze jest to w większości dysfunkcjonalne. Np. ten samochodzik. Jestem tekściarzem, dużo piszę na kompie, a jak na czymś takim oprzeć wygodnie ręce? Po drugie, chociaż wielkim znawcą w tym temacie nie jestem, sądze, ze w takim czymś mogę powstać problemy z obiegiem powietrza. Ja wiem, że jak zdejmę blaszkę z komputera, to zaraz powstają problemy i komputer zaczyna świrować, a co dopiero takie powazniejsze zmiany kształtów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Co do funkcjonalności zgadzam się. Ale co do obiegu powietrza to sprawa jest indywidualna, zależy to tylko od tego jak sobie to rozplanuje autor moda, a jeśli nie, to może nawet od szczęścia ;) Widziałem mod z taką fikuśną budą, która tworzyła coś na kształt shrouda na mobo. Płyta główna w swoistej dyszy - temperaturki były super, a i wygląd ciekawy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Obudowa na styl Doom 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartol_krk Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) mi najbardziej sie podobala mikrofalowka :) , mi by najbardziej odpowiadal komputer w lodowce :) no i zeby byly temperatury male :) Edytowane 21 Marca 2006 przez bartol_krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 O kurcze fajne mody :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Borg jest fajny... masa roboty. A to widzieliście? http://pcchill.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4 Chyba największa buda z plexi na świecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Borg jest fajny... masa roboty. A to widzieliście? http://pcchill.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4 Chyba największa buda z plexi na świecie :lol: Ale po co tam aż 3FC? Widzę zastosowanie tylko jednego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dla lepszej wizualizacji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Tutaj tez jest na co popatrzeć http://metku.net/modgallery/mods.php?area=99 Witam kolegów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Tutaj tez jest na co popatrzeć http://metku.net/modgallery/mods.php?area=99 Witam kolegów. :) żeś zaświecił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nowa porcja modyfikacjii, myślę że warto obejrzeć, może będzie dla kogoś insiracją; B) Modyfikacje nigdy nie staną się nudne part2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 żeś zaświecił ;]żeś mondry ;p No, na pierwzej stronie troche biednie ale potem jest lepiej. A jeżeli ten link juz tu gościł i macie to przerobione - sorki. Ale debiucuk na forum miły. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 żeś mondry ;p No, na pierwzej stronie troche biednie ale potem jest lepiej. A jeżeli ten link juz tu gościł i macie to przerobione - sorki. Ale debiucuk na forum miły. Pozdro. metku.net to jedna z najstarszych i najpopularniejszych stron o modyfikacjach także tamten post nie zrobił na nikim wrażenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Przynajmniej będe wiedział do czego wykorzystac moje klocki LEGO. Bedzie tego kilka dobrych kilogramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=97347 Mocne... Jestem fanem C&C ale nie jestem takim extremistą... a poza tym nie lubie Nod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tutaj macie fajnego moda.Polak też potrafi. http://img215.echo.cx/img215/7290/041400017zb.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 sorry ja tu nie zaglśfsm właściwie do modyfikacjai ale gdzie w tym linku jest mod? obicachowa duba z dołożonymi kolejnymi świecidełkami... jak sie nie znam to mnie oświećcie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tutaj macie fajnego moda.Polak też potrafi. http://img215.echo.cx/img215/7290/041400017zb.jpg Masz bardzo specyficzne poczucie humoru. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...