Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebna opinia uzytkownikow, szukam myszki z duza iloscia przyciskow (do autocada) i chcialem sie upewnic czy w LX7 te 2 przyciski do "dalej" "wstecz" ponizej rolki tez sa w pelni konfigurowalne (mozna im przypisac np Ctrl+D) ?

Jakies jeszcze uwagi od siebie ? jak z ergonomia pracy ? czy meczy po dlugich godzinach pracy ? byłbym wdzieczny

LOGITECH LX7

To samo dotyczy myszki X710 czy X718 bo biore je tez pod uwage, czy wszystkie przyciski dodatkowe (ile ich jest tak naprawde? 4 czy 3?) sa dowolnie konfigurowalne ? tzn moge przypisac im takie skorty jak ctrl+d,s,a...itp ?

To informacja wagi panstwowej dla mnie :)

dzieki z gory

Edytowane przez TeQuila SunRise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w x710/718 mozesz sobie przypisac dowolne skroty klawiaturowe pod prawy przycisk myszy, przycisk w rolce, oraz pod boczne. Czyli na upartego 4, jezeli korzystasz z ppm w normalnej postaci to oczywiscie zostaja Ci 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, czyli tego malego przycisku ponizej rolki jednak nie da sie zbindowac ? bo slyszalem co innego a kazdy przcisk wiecej dla mnie jest b. wazny :)

przycisk przy rolce sluzy do zmiany rozdzielczosci myszy, takze jego niestety nie da sie zbindowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raptor M2 ma rozdzielczość ok 800 dpi (to 2400 to tak jak 1600 w Saitek Gaming mouse :lol: - naprawdę zmierzyłem i wyszło 800 ). Logitech jak Logitech - gorszy sensor od A4tech 718 (o 400dpi) ale może przypaść do gustu kształt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

chcę kupić LX7. Mysz ta jest zasilana 2 zwykłymi bateriami 1.5 volt, a ja posiadam 2 akumulatorki 2400 wraz z ładowarką też typu AA, tyle że jako akumulatorki mają 1.2 volt. Czy mysz będzie współpracować z akumulatorkami i czy ta praca będzie normalna , a nie np. taka jak na skraju wyładowania się baterii 1.5 v :?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.

pozdrawiam integrator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mysz będzie współpracować z akumulatorkami i czy ta praca będzie normalna , a nie np. taka jak na skraju wyładowania się baterii 1.5 v :?

...w zestawie masz dwa dobre duracelle, a co do akumulatorków, to zaraz sprawdzę, jak się naładują...

EDIT: chwila ostrego grania na akumulatorkach 1500 i mysz chodzi bez problemu, wszystko jest ok.

A tak poza tym, to polecam tego szczura - ładny, odpowiednio ciężki, plastik i wykonanie jak u Logi - najlepsze. W tej cenie na pewno warto...

Edytowane przez KHOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi