TeQuila SunRise Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Potrzebna opinia uzytkownikow, szukam myszki z duza iloscia przyciskow (do autocada) i chcialem sie upewnic czy w LX7 te 2 przyciski do "dalej" "wstecz" ponizej rolki tez sa w pelni konfigurowalne (mozna im przypisac np Ctrl+D) ? Jakies jeszcze uwagi od siebie ? jak z ergonomia pracy ? czy meczy po dlugich godzinach pracy ? byłbym wdzieczny LOGITECH LX7 To samo dotyczy myszki X710 czy X718 bo biore je tez pod uwage, czy wszystkie przyciski dodatkowe (ile ich jest tak naprawde? 4 czy 3?) sa dowolnie konfigurowalne ? tzn moge przypisac im takie skorty jak ctrl+d,s,a...itp ? To informacja wagi panstwowej dla mnie :) dzieki z gory Edytowane 18 Marca 2006 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 w x710/718 mozesz sobie przypisac dowolne skroty klawiaturowe pod prawy przycisk myszy, przycisk w rolce, oraz pod boczne. Czyli na upartego 4, jezeli korzystasz z ppm w normalnej postaci to oczywiscie zostaja Ci 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok, czyli tego malego przycisku ponizej rolki jednak nie da sie zbindowac ? bo slyszalem co innego a kazdy przcisk wiecej dla mnie jest b. wazny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok, czyli tego malego przycisku ponizej rolki jednak nie da sie zbindowac ? bo slyszalem co innego a kazdy przcisk wiecej dla mnie jest b. wazny :)przycisk przy rolce sluzy do zmiany rozdzielczosci myszy, takze jego niestety nie da sie zbindowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1226 http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/17664 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1226 http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/17664 Raptor M2 ma rozdzielczość ok 800 dpi (to 2400 to tak jak 1600 w Saitek Gaming mouse :lol: - naprawdę zmierzyłem i wyszło 800 ). Logitech jak Logitech - gorszy sensor od A4tech 718 (o 400dpi) ale może przypaść do gustu kształt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integrator Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam, chcę kupić LX7. Mysz ta jest zasilana 2 zwykłymi bateriami 1.5 volt, a ja posiadam 2 akumulatorki 2400 wraz z ładowarką też typu AA, tyle że jako akumulatorki mają 1.2 volt. Czy mysz będzie współpracować z akumulatorkami i czy ta praca będzie normalna , a nie np. taka jak na skraju wyładowania się baterii 1.5 v :? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi. pozdrawiam integrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Czy mysz będzie współpracować z akumulatorkami i czy ta praca będzie normalna , a nie np. taka jak na skraju wyładowania się baterii 1.5 v :? ...w zestawie masz dwa dobre duracelle, a co do akumulatorków, to zaraz sprawdzę, jak się naładują... EDIT: chwila ostrego grania na akumulatorkach 1500 i mysz chodzi bez problemu, wszystko jest ok. A tak poza tym, to polecam tego szczura - ładny, odpowiednio ciężki, plastik i wykonanie jak u Logi - najlepsze. W tej cenie na pewno warto... Edytowane 2 Stycznia 2007 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...