tytuz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam, posiadam Acera 5024 i mam pytanie do uzytkownikow tego lapka jak czesto wlacza sie wam wiatrak (na wysokie obroty) i po jakim czasie sie wylacza? U mnie jest tak ze jak procek jest schlodzony do 54C to wiatrak nadal chodzi na wysokich obrotach i dopiero po pewnym czasie zwalnia. Czy u was tez tak jest? PS. Jaka wersje biosu macie wgrana? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ja w prawdzie mam 3024 ale: wiatrak chodzi non stop:/ i nie schladza ponizej 55*C :/ dla mnie porazka jakas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 3623WXMi to samo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Pawel85* Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam.Ja mam 3613WLMi-wiatrak sporadycznie sie WYŁĄCZA...Chodzi prawie cały czas-zaczyna mnie to juz coraz bardziej denerwować...Ale chyba nie mamy innego wyjsica jak tylko rozkrecić lapka i wymienić paste na radiatorze-cały problem to gwarancja...Ma ktoś jakiś inny pomysł? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam.Ja mam 3613WLMi-wiatrak sporadycznie sie WYŁĄCZA...Chodzi prawie cały czas-zaczyna mnie to juz coraz bardziej denerwować...Ale chyba nie mamy innego wyjsica jak tylko rozkrecić lapka i wymienić paste na radiatorze-cały problem to gwarancja...Ma ktoś jakiś inny pomysł? Pozdrawiam witam, ale przeciez nie masz zadnych plomb gwarancyjnych, wiec raczej nie ma problemu?? a uwazasz ze pasta cos da?? jak tak to jaka najlepsza uzyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 u mnie włącza się przy 60 stopniach i schładza do 50 chetnie zmieniłbym te wartości czasem dobrze gdyby włączał sie przy niższej temperaturze jakies pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bule Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 U mnie temp jest 40 st a wiatraczek ciągle wyje :/ Nie wiem co robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 U mnie temp jest 40 st a wiatraczek ciągle wyje :/ Nie wiem co robić... Zmienic laptopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bule Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 :? ... pół roku temu go kupiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...