Golik Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Nie wiem czy w dobryym dziale robie nowy topic ale sprobuje.. Mam taki problem postawilem serwer programem CesarFTP ,, gry w wyszukiwarce pisze . ftp://83.30 xx.xxx to widze folder ktory wczesniej zrobilem .. . Ale gdy podaje linka koledze zeby wszedl na serwer to nic nie widzi pisze ze serwer jest przeciazony lub ze nie ma dostepu jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Nie wiem czy w dobryym dziale robie nowy topic ale sprobuje.. Mam taki problem postawilem serwer programem CesarFTP ,, gry w wyszukiwarce pisze . ftp://83.30 xx.xxx to widze folder ktory wczesniej zrobilem .. . Ale gdy podaje linka koledze zeby wszedl na serwer to nic nie widzi pisze ze serwer jest przeciazony lub ze nie ma dostepu jak to zmienic? Firewall nie puszcza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wczoraj to wlasnie sprawdzilem i pomoglo ... totalnie o tym zapomnialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...