komar_ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam wszystkich! Pozwolilem sobie zalozyc nowy temacik, dotyczący nagrywarki HP DVD+/-RW DVD-840e LightScribe BOX External USB 2.0. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o niej niż mówią w sklepach. Może ktoś ma jakieś opinie na jej temat, przeprowadzał testy itd. Waham się między tą nagrywarką a LG GSA-2166D. Niejedna osoba mówiła mi że obie są mniej więcej na tym samym poziomie pod względem działania, ale HP jest lepsza pod względem niezawodności i wytrzymałości. Może ktoś jest mi w stanie coś o tym napisać?? :wink: Bardziej przekonany jestem właśnie do HP, a nie znalazłem żadnych lepszych testów o niej. Przed zakupem i wydaniem ok. 350 zł wolę się bardziej upewnić :) Bardzo proszę o jakieś informacje jak te nagrywarki zachowują się "w praniu" (w praktyce;P). Najbardziej zależy mi na opiniach na temat HP DVD-840e. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar_ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Miał ktoś do czynienia z nagrywarkami HP?? Nie muszą być koniecznie info o zewnętrznej nagrywarce - przydadzą mi się również opinie o napędach wewnętrznych z ostatniej serii HP (np. modele 840)! Proszę pomóżcie bo nie mam o nich żadnych informacji. Przydadzą sięwszystkie informacje :) Pozdro all :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...