Sajrus-World Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tak jak temacie jest możliwość zamontowania tego bloku na Geforce 4mx?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Po co? Chyba nie chcesz tego podkręcać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Po co? Chyba nie chcesz tego podkręcać! heheh to już jest podkręcone mam do kupienia za 40zł to bym zgrzeszył jak bym przepuścił taką okazję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Po co? Chyba nie chcesz tego podkręcać! Często masz takie wiele wnoszące do tematu wypowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Skoro jest za 40ziko to czemu nie? Najwyżej zleżakujesz go aż do następnej grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dlaczego miałby nie pasowac na 4mx?? Ja wodą niedawno chłodziłem Rivke TNT2, tak tylko zeby bloku nie zgubic ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...