ArczeX Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam mam pytanie chciałem się dowiedzieć czy da się zrobić server oczywiście się da na kompie zrobić :wink: ale mój upload 128 jest zbyt mały aby opsłużyć 6 graczy :cry: . I właśnie chciałem się dowiedzieć czy się da z jakiegoś darmowego serwera zrobić serwer do gry :?: . Nie znam się zbytno na tym ale może jest jakiś sposób może jakieś pliki trzeba wgrać na niego a potem je odpalić jeśli wiecie jak coś takiego zrobić to bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam mam pytanie chciałem się dowiedzieć czy da się zrobić server oczywiście się da na kompie zrobić :wink: ale mój upload 128 jest zbyt mały aby opsłużyć 6 graczy :cry: . I właśnie chciałem się dowiedzieć czy się da z jakiegoś darmowego serwera zrobić serwer do gry :?: . Nie znam się zbytno na tym ale może jest jakiś sposób może jakieś pliki trzeba wgrać na niego a potem je odpalić jeśli wiecie jak coś takiego zrobić to bardzo proszę o pomoc. Witam, jesli masz na mysli serwer WWW/FTP to sie nie da, chyba ze sam napiszesz program pod CGI, ale ze swieca szukac serwerow darmowych z CGI... Po prostu sie nie da... Graj na publicznych ;] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...