woper Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 :mur: Łaaaa już nie mam siły z tą kartą. Problem polega na tym, że owa karta znajdujaca sie w laptopie Toshiby po podłączeniu się z siecią bezprzewodową 54Mb/s. Po paru sekundach sama obniża przepustowość i schodzi aż do 1Mb/s :angry: , ktora to predkosc skutecznie uniemozliwia robienie czegokolwiek !!!! Co do routera to mam Dlinka DI-624. Na pewno nie jest to kwestia ustawien zasilania na karcie, gdyz jest ono ustawione na maxa. Ustawienia routera tez wydaja sie byc dobre. Przy podlaczeniu ad-hoc miedzy dwoma komputerami dzieje sie dokladnie to samo, tylko ze tu polaczenie jest wogole tracone. Zmiana sterownikow karty tez nieczego nie wniosla. Pomocy !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 :mur: Łaaaa już nie mam siły z tą kartą. Problem polega na tym, że owa karta znajdujaca sie w laptopie Toshiby po podłączeniu się z siecią bezprzewodową 54Mb/s. Po paru sekundach sama obniża przepustowość i schodzi aż do 1Mb/s :angry: , ktora to predkosc skutecznie uniemozliwia robienie czegokolwiek !!!! Co do routera to mam Dlinka DI-624. Na pewno nie jest to kwestia ustawien zasilania na karcie, gdyz jest ono ustawione na maxa. Ustawienia routera tez wydaja sie byc dobre. Przy podlaczeniu ad-hoc miedzy dwoma komputerami dzieje sie dokladnie to samo, tylko ze tu polaczenie jest wogole tracone. Zmiana sterownikow karty tez nieczego nie wniosla. Pomocy !!!!!Mam D-Linka 624+ i Acera Aspire 5512 z tą samą kartą i nie mam problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...