Abdel_k9 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mam u siebie starego pentiuma ale wiatrak tkory jest na niego zalorzony troche hałasuje. Pomysłałem ze gdyby dac mu wiekszy radiator to poszedł by na chlodzeniu biernym, ale tu zaczyna sie problem bo nie moge zdjac starego radia bo jest ono pszyklejone do proca 8O . Teraz mam pytanko jak zdjac ten radiator z proca. Bo on ani drgnie gdy probuje go odczepic a niechce uszkodzic procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Miałem to samo z P90 :roll: Podgrzej procka i podważ radiator nożykiem do tapet (lub innym płaskim - ja użyłem chyba skalpela) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 powiedz czy to jest ceramiczny czy organiczny p166mmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 powiedz czy to jest ceramiczny czy organiczny p166mmxCeramiczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja w swoim starym compaqu ktorego wykorzystuje jako router spilowalem ten radiator na pilniku :lol: i zalozylem 3 razy wiekszy radiator z wentylatrem puszczonym na 5 V, w takim starym sprzecie jest zasilacz z regulowana predkosci obrotowa wentylatorow ! 8O , zasilacza niemal nie slychac, proca tez, a hdd staje po 20 minutach nieuzywania go , efekt .... ciszaaaaaa... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 lol ludzie to kiedys mieli pomysly z tym przyklejniem radiatorkow a co gorsza niektorzy dalej tak robia ale starczy zeby troche sprzet pochodzil i sie ogrzal a potem kreci sie radiatorkiem probowalem tak z moim voodoo1 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...