dawca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam, mam problem, mianowicie spaliła mi się grafa jw. Przepalone jest wejście tv-out, monitor się nie włącza a z jednostki wydobywa się sygnał przerwa i 8 następnych sygnałów. Narazie mam karte zastępczą, przepalonej grafy na gwarancje raczej nie przyjmą więc moje pytanie czy da to się jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato8 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam, mam problem, mianowicie spaliła mi się grafa jw. Przepalone jest wejście tv-out, monitor się nie włącza a z jednostki wydobywa się sygnał przerwa i 8 następnych sygnałów. Narazie mam karte zastępczą, przepalonej grafy na gwarancje raczej nie przyjmą więc moje pytanie czy da to się jakoś naprawić? wydaje mi się, że za wiale nie można zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...