Skocz do zawartości
Snooze

3510

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo fajny telefonik :) mialem okazje sie nim bawic ;) spoko funkcje duzo lepsza od 3310, i 3410

mam 3510 i najwieksze co zjebali w tym telefonie to brak javy, 3410 ma i 3510 nie mogo??

ale nie powiesz mi, ze nie jestes zadowolony z tego telka lub, ze wolalbyc 3410 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie juz przestaly podobac modele z serii 33**..... kazdy z tych telefonow ma podobne ksztalty, funkcje.... a pozatym juz je kazdy nosi :) jak na dzisiejsze czasy to standardowy phonik :) bez tam zadnych bajerkow :) to jest tylko moje zdanie :) wiec nie czepiajcie sie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten telefon ma mozliwosc wyswietlania czasu rozmowy w czasie jej trwania ?? Co wogole myslicie o tym telefoniku ??

Tak ma mozliwosc wyswietlania czasu z tego co pamietam w ustawieniach jest taka opcja .Moja mama ma ten telefon i jest z niego zadowolona dlugo trzyma na baterii (najdluzej ze wszystkich z serii 3xxx).Ciekawie swieci obudowa od spodu i po bokach . ZObacz sobie w jakims salonie czy cos jak bedziesz mial dotaktowe watpliwosci.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wlasnie ten telefonik. Kupilem go naprawde okazyjnie z gwara na 9 miecho od kumpla za jedyne 350zl (Stan idealny, chcial 380zl) wiec mysle ze mi sie oplacalo biorac pod uwage ze oddano mi kase za zepsuty 3330 za ktorego dalem 440zl ;D Szkoda ze nie ma tej funkcji o ktora mi chodzi :( o tym podsumowaniu na koncu to wiem...Podoba mi sie ten telefonik i jeszcze polifoniczne dzwoneczki hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja jestem facetem :)

no wlasnie. poszukaj czegos meskiego. z kupa niepotrzebnych bajerow. :lol:

tak serio to spoczko telefon, tylko zbyt popularny jak na moj gust.

Kup sobie np. Nokie 1610 - dzuży i męski. Mało popularny. A z mniejszych to Nokie 3110. Też mało oklepana.

Jeśli nokia to jakiś wyższy model - 6210, 6310 itp

Tanie nokie są do [gluteus maximus] (moim zdaniem). Mam Panasonica i jest wypas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja jestem facetem :)

no wlasnie. poszukaj czegos meskiego. z kupa niepotrzebnych bajerow. :lol:

tak serio to spoczko telefon, tylko zbyt popularny jak na moj gust.

Kup sobie np. Nokie 1610 - dzuży i męski. Mało popularny. A z mniejszych to Nokie 3110. Też mało oklepana.

myslalem bardziej o communicatorze, albo 7650.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi