Gość rafifeo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 imo malo jak na takim sprzecie ale za 139 zl?? o_O sprzedaje w starym kompie fx5200 i to kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetrix666 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Chciałby się zapytać co warta jest ta karta testował już ktoś ją ? Cena jest bardzo atrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, znalazlem stronke jest na niej duzo testow S3 DeltaChrome: http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=82&topic=0723 Pzdr Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez siwkins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Chciałby się zapytać co warta jest ta karta testował już ktoś ją ? Cena jest bardzo atrakcyjna Pytasz się co jest warta? Wystarczy spojrzeć na dane i cenę. Za taką kase można brać śmiało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam, znalazlem stronke jest na niej duzo testow S3 DeltaChrome: http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=82&topic=0723 Pzdr Nalezy zaznaczyc, ze trzeba znac ruski zeby cokolwiek z tego zrozumiec, chyba, ze chcemy tylko porownywac tabelki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A wie może ktoś czy tak karta tak samo jak Savage wspiera tryb s3Metal (gry na silniku UT)? bo jak tak to z chęcia wezmę ją zamiast Savage4 którą mam zamiar teraz kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A wie może ktoś czy tak karta tak samo jak Savage wspiera tryb s3Metal (gry na silniku UT)? bo jak tak to z chęcia wezmę ją zamiast Savage4 którą mam zamiar teraz kupić Savage 4 - czy ty zartujesz?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nalezy zaznaczyc, ze trzeba znac ruski zeby cokolwiek z tego zrozumiec, chyba, ze chcemy tylko porownywac tabelki :) A ja pa russkij jazyk panimaju co nieco :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A ja pa russkij jazyk panimaju co nieco :P Ja toze niemnoszka, ale ni panimaju wsijo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A ja pa russkij jazyk panimaju co nieco :PI po co nam ta informacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No to jak panimaju to moze nam przekazesz co tam pisze, zebysmy tez panimaju ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jak myslicie warto zmienic radeona 8500 na ta karte? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Skoro piszą, że jest porównywalna do r9550 i to za taką cenę to chyba warto ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wiesz.. ja pisze ze gf4 mx 420 jest porownywalny do 6800ultra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetrix666 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Panowie, opłacałoby się zmienić mojego wysłużonego GF 4 MX440 64mb ddr 128 bit, tak patrząc na testy tej karty w niektórych przypadkach przewyższa r9600. Tu macie teścik fajny s3 delta chrome s8, r9600, gf 5700. http://www.3dcenter.org/artikel/deltachrom...lari/index8.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 oplaca sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jeśli bym potrzebował właśnie taniej a wydajnej karty coś w rodzaju radka 9550 to tym razem miał bym dylemat na co się zdecydować, największa obawa to sterowniki. Dopracowane czy nie!? Jak widać karta na allegro rozchodzi się jak ciepłe bułeczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetrix666 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) A s3 nadal robi takie niedopracowane sterowniki ? nigdy nie miałem takiej karty przeważnie miałem Nvidie lub Ati. Ta karta to wydaje mi się jakiś wynalazek co tylko szumu narobi i nic pozatym, pewnie to jest szajs.Co do tego mam mieszane uczucia. Niechciałbym wyrzucać pieniędzy w błoto. A mam jedno pytanie ile teraz warty jest Prolink Pixelview GF 4 Mx440 64 mb ddr 128 bit ? Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez zetrix666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 allegro prawde Ci powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetrix666 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A nie uważacie że to troche podejrzane, że ta karta tak schodzi raz że ma dobra cene i jeżeli to wszystko prawda to ładnie wymiata, a z drugiej strony może to być bubel którego pozbywają sie wszystkie hurtownie komputerowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wszystkie hurtownie!? Ja tą kartę widziałem tylko na allegro :) Może ma to ktoś z userów na forum i byłby chętny się wypowiedzieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A nie uważacie że to troche podejrzane, że ta karta tak schodzi raz że ma dobra cene i jeżeli to wszystko prawda to ładnie wymiata, a z drugiej strony może to być bubel którego pozbywają sie wszystkie hurtownie komputerowe.No chyba testy i recenzje mowia same za siebie.. Czy zagraniczne serwisy zrobily te testy za opłata polskich hurtowni zeby te mogly wyprzedac owe karty?! <_< Spisek mowie Wam.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Spisek jak talala :] choć szczerze powiem ze wydajność w tych testach jest jak by to określic "lepsza" niz określił ją gościu z tego sklepu co je na allegro sprzedają, ale i tak karta jest warta swojej ceny, no i najważniejsze nie ma puki co kłopotó ze sterami bo z tego co mi wiadomo to wszystko piknie chula ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetrix666 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ciekaw jestem czy ona jest mocniejsza od radka 9550. Czytałem troche testów ale nic konkretnego się nie dowiedziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skateadi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam! Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze w tym.Miałem zamiar kupić radeona 9550 ale kiedy zobaczyłem tą karte za taką kase wstrzymałem się z zakupem radka.Przejżałem dużo komentarzy na jej temat i większość jest pozytywna.Chciałbym się upewnić na tym forum czy nie zmarnuje pieniędzy kiedy zamiast radeona(200zł) kupie S3 Delta Chrome S8(139zł).Prosze o pomoc(przedewszystkim osoby, które mają już tą karte). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Z testow widac, ze karta moze konkurowac z 9550... niepodkreconym. ;] Ogolnie jak na 8 potokow to strasznie puste mhz na tej karcie, cos jak puste mhz intele za czasow p4 s. 423. Jak za 139zl sa na allegro, ja na Twoim miejscu bym szukal okazji w postaci 9550, mozna juz cos upolowac ~150zl. Ja bym sie trzymal z daleka ok S8. W tym przypadku cena odzwierciedla mierna wydajnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragaman Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 witam ;] mam tą karte od dwóch dni wczesniej miałem radeona 9250 128/128 i jestem jak najbardziej zadowolony z nowego nabytku ;] do tej pory przetestowałem takie tytuły jak Crashday (1024x768 High detail i płynnie) splinter cell (1024x768 High detail i płynnie, w 1280x1024 medium detail- płynnie) splinter cell 2 (1024x768 High detail i płynnie) , colin mcrae 4 (1024x768 High detail i płynnie) Chronicles of riddic (1024x768 High detail i płynnie) i Toca race driver 3 (1024x768 High detail i płynnie) i władca pierscieni bitwa o sródziemie 2 (1024x768 High detail i płynnie) az sam sie zdziwiłem bo reszta sprzetu to sempron 2500+ i tylko 256 ramu ( gry sie troszku długo wczytywały przez ram ale jak juz poszło było git ;] a za cene 129 zł to nic tylko brac i sie cieszyc z super karty ;] btw grałem na standardowych sterach dołącznych do karty ale czytałem ze te z neta są lepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ahaaa urzekła mnie twoja historia. Pewnie jeszcze je sprzedajesz na allegro ;) Ragaman ale herezje opowiadasz :lol:. Jak dla ciebie 10 fps to płynnie, to pogratulować :mur: Jest temat o owych kartach, echh myślałem, że szukajka nie boli - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=57647 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Takie posty jak Ragamana to sie powinno kasowac, potem ktos bedzie mial do nas pretensje, ze "wyczytal u nas i kupil, a okazalo sie g...o, co z was za profesjonalisci" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skateadi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Z testow widac, ze karta moze konkurowac z 9550... niepodkreconym. ;] Ogolnie jak na 8 potokow to strasznie puste mhz na tej karcie, cos jak puste mhz intele za czasow p4 s. 423. Jak za 139zl sa na allegro, ja na Twoim miejscu bym szukal okazji w postaci 9550, mozna juz cos upolowac ~150zl. Ja bym sie trzymal z daleka ok S8. W tym przypadku cena odzwierciedla mierna wydajnosc. O to mi chodziło.Bo nie byłem pewny czy kupować S8 chrome czy radka 9550.Teraz już kupie tego radka.THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...