bastylion2 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 juz mnie to irytowalo:szukanie instrukcji:/dlatego moze tak nie jasno opisalem.chodzi mi o postawienie serwera na wlasnym pc.ma dzialac tylko wtedy gdy bedzie wł.chcialbym aby to odbywalo sie za posrednictwem programu filezilla bo jest(spolszczony :) )chcialbym uzywac do tego wlasne IP a nie jakies tam serwisy.nie mysle o stronce tylko chce aby sluzylo mi to do wymiany plików.Kto pomoze mi postawic taki serwer.Z góry dziękuje:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak? normalnie... pierwszym lepszym softem do stawiania serwera np: www.chip.pl tam sobie posuzkaj programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 napisz dokładnie czego nie wiesz, jak skonfigurować program/ogniomurek, jak uzyskać publiczne IP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 PONIZEJ LINK DO KONFIGURACJI PROSTEGO MKLIENTA FTP sam go uzywam i jest banalnie prosty i działa ok http://komputery.katalogi.pl/temat818/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...