Davem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Potzrebuje pamieci 512mb 400mhz ale nie wiem jakiej firmy mam kilka propozycji Oczywiscie pamieci do OC ;) Geil cl2.5 -179zl TwinMOS cl 2.5 - 135zl te mnie interesuja bo cena jest super ale jak z wydajnoscia?? Kingston -cl3.0 - 144zl Corsair cl2.5 - 165zl Kingston - 149zl Prosilbym o opinie ktore najwydajniejsze ktore najbardziej oplacalne Dzieki Edytowane 20 Marca 2006 przez Davem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Potzrebuje pamieci 512mb 400mhz ale nie wiem jakiej firmy mam kilka propozycji Oczywiscie pamieci do OC ;) Geil cl2.5 -179zl TwinMOS cl 2.5 - 135zl te mnie interesuja bo cena jest super ale jak z wydajnoscia?? Kingston -cl3.0 - 144zl Corsair cl2.5 - 165zl Kingston - 149zl Prosilbym o opinie ktore najwydajniejsze ktore najbardziej oplacalne Dzieki Z tych to Corsair :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jeszcze cos takiego znalazlem Infineon tez tanio http://allegro.pl/item92808661_infineon_51...herkulesa_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 PDP Patriot S CL 2,5 - 165 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 patrioty a jak z tych tylko to cosair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 tutaj masz topic dotyczący podobnych pamięci: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192011 znajduje sie na tej samej stronie w "co kupić?" btw. corsairy sa tańsze średnio o ok. 10 zł od tych co podałeś ;) btw2. patrioty sa średnio o kilka złoty droższe i ciężko je dostać bez duala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) @greengo mozesz podac gdzie w takiej cenie kupie te patrioty?? EDIT: moze jest ktos z katowic: gdzie w centrum moglbym dostac takie patrioty geile lub corsairy?? :) Edytowane 19 Marca 2006 przez Davem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 np. TU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 6 żagli czyli Corsair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 dzieki @greengo a czy to sprawdzona strona bo wlasnie umoczylem na alegro 163zl za takiego geila(facet zbankrutowal) i nie chce tego powtarzac :) A tak wogole to dalej nie wiem Geil czy Patriot bo obie pamieci maja rownie duzo zwolennikow :) Moze pochwalcie sie jakie wyniki osiagacie na tycj pamiatkach Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jestem dalej rozdarty prosze pomozcie bo chce na dniach zakupic ta pamiec. Kazda opinia jest dla mnie wazna Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Bierz Patrioty. Jak tak Ci kazdy radzi to coś w tym jest ;) Z resztą jakby Ci się chciało przewerotwać troche tematów i zajrzeć do działu z pamięciami to bys to wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Niechce powielać tematów więc pytam tu: a więc też zbieram na nowe pamięci 1x512 DDR 400mhz i zastanaiwam sie nad Geilami, Patriotami,corsairami lub może jakies OCZ, lub kingstony,kingmaxy i nie wiem które lepsze bo jak widze nikt nie dał tu konkretnej odpowiedzi tylko takie pojednycze, zaznaczam że kości mają być do O/C bo chce troche pokręcic proca pozdro Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jak do OC to polecam Ci Patrioty. A co do różnicy pomiędzy Geilami i Patriotami to nie jest ona jakaś duża. Ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym Patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzięki :D kolejny głos na Patriotki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...