Skocz do zawartości
kamerek

Antec, chieftec.. i ferajna -obudowy

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.antec-inc.com/en_perf2_835.html mialem z nia przyjemnosc , widac ze wyglada jak Chieftec akurat skladalem kumplowi jakis czas temu(2002r.) kompa (Asus A7V8X KT400 Athlon(XP)/Duron SktA DDR ATX Motherboard w/Audio, LAN, RAID, Serial ATA Retail ,athl2100+,512ddrpc333kingston wdcaviar120gb8mb buff ,gainward gf4ti4600 128ddr , audigy oem, Logitech® Z-640 -mysle ze swietny zestawik za ok.1150$ - bo niestety albo stety bylo to w raju dla kompow ) a w bestbuyu nie mieli innych a nie mielismy duzo czasu...

taki typ (nie wiem czy marke) stosuje tez producent kompow Alienware

http://www.alienware.com/main/main.asp?

czy ktos tez mial z nia doswiadczonka, ewentualnie jakies porownania do innych??? Nie jestem jakims super specem od obudów ale mysle ze jest calkiem calkiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie podlacze do tematu co by nie smiecic forum :)

otoz przed chwila dostalem maila z dimm.pl ze na poczatku lutego beda mieli za okolo 449zl netto z zasilaczem 350W obudowe SX1035BII i teraz nie wiem czy czekac na tego Anteca czy brac Chifteca za 499zl (HI-FI full tower black), obudowy sa w sumie bardzo podobno a zalezy mi na dobrej zasilce :?: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy mi na dobrej zasilce  

te dwa zasilacze sa b. podobne ale ze wskazaniem na anteca. Sam uzywam bude chiefteca (czarny big tower) ale z zasilka enermaxa eg465ax-ve 8)

A w czym jest lepszy ten antec od chiefteca bo na pewno nie w amperazu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem prawie identycznego Chiefteca tyle zo go zmodyfikowalem www.chieftec.prv.pl

moze troche niejasno :wink: opisalem swoja bude ale ja mam DA-O1-BD. BTW- mnie tez za niedlugo czeka modding :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...