erOl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Siemka! Kto mial stycznosc z tym wiatrakiem ?? http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=4...id=29&grupa=550 ?? Interesuje mnie jak zachowuje sie na 7V i 5V?? Jak dlugi ma kabel zasilajacy ?? Jaki ma typ zlacza 3 pin jak do MOBO czy molex ?? To tyle :D Pozdro!! Edytowane 19 Marca 2006 przez erOl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Powaznie nikt go na oczy nie widzial :D?? Juz mi nie chodzi o glosnosc czy wydajnosc, bo i tak sie chyba skusze... Ale jak ktos by mi powiedzial jaki to ma dlugi kabelek i jaka koncowke,bylbym wdzieczny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 w tej cenie to chyba lepiej arctica kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Hmm tylko ze nie widzialem Artctica w cenie 15 zl !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golem7 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam! Mam 120 Xilenca, ale z czerwonymi łopatkami. KAbel stanowczo za krótki, na kablu dwie wtyczki: 3 pin i molex. Poza tym daje radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wy chyba tylko ogladacie obrazki :mur: jak byk jest napisane "zasilanie: 12V, molex + 3-pin!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Posiadam z Arest i jest ok. nie puszczalem na 7 czy 5v co do kabli mi stykaja . Brac- oplaca sie, chyba jeszcze dokupie drugi . Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Vitton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kto puszczał te wntyle na 5V? Jak one sie zachowują? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...