ComPutroNik Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam, Mam taki problem, a mianowicie brat mojego kolegi położył dysk na dysku :( podczas pracy komputera...noi komp strzelił (znaczy coś w nim) :). Gdy wyjeliśmy dyski jeden był O.K ale za to z drugiego powypadały PIN'Y. Jak je włożyliśmy to dysk działa ale bardzo wolno. W Regulaminie czytałem, że trzeba zrobić RAPORT SMART ale to idzie jak krew z nosa ale jak zrobie to wkleje go. Jeśli potrzeba więcej informacji to porsze mówić to podam. Proszę o pomoc, gdyż na dysku są ważne informacje. Z góry dziękuje.... --- Jakub :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordTvonP Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam, Mam taki problem, a mianowicie brat mojego kolegi położył dysk na dysku :( podczas pracy komputera...noi komp strzelił (znaczy coś w nim) :). Gdy wyjeliśmy dyski jeden był O.K ale za to z drugiego powypadały PIN'Y. Jak je włożyliśmy to dysk działa ale bardzo wolno. W Regulaminie czytałem, że trzeba zrobić RAPORT SMART ale to idzie jak krew z nosa ale jak zrobie to wkleje go. Jeśli potrzeba więcej informacji to porsze mówić to podam. Proszę o pomoc, gdyż na dysku są ważne informacje. Z góry dziękuje.... --- Jakub :) Jakbyś jeszcze podał o jakie piny chodzi to może cosik by się dało wymyśleć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...