leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Co zmienic z tego co mam w podpisie?Komp byl sprowadzany ale teraz moge juz tylko z Polskich sklepow.Cena praktycznie nie gra roli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nic nie zmieniaj, Masz bardzo dobrego kompa i nic przez conajmniej rok nie będzie Ci na nim skakać max detalach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no rzeczywiście Super Mario Bros ci nie ruszy, dorzuć jeszcze 2 GB ramu ;) określ co chciałbyś zmienić i PO CO ???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wiem ze wszystko mi lata na max detalach ale problem polega na tym ze nie ma roznicy w fps jesli mam 1 karte wlozona albo 2.Moze minimalne ale jakichs super przyrostow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak masz za duzo kasy to daj mi :) przynajmniej z 400 zł :) bede ci wdzieczny jak nikt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nie moge dostaje z firmy w ktorej pracuje sianko na kompa(Fajnie co:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Wiem ze wszystko mi lata na max detalach ale problem polega na tym ze nie ma roznicy w fps jesli mam 1 karte wlozona albo 2.Moze minimalne ale jakichs super przyrostow nie ma. Zrob fotki tego kompa bo bardzo bym chiał to zobaczyc. Ja bym się cieszyl jak bys przysłał mi nawet Abita NF7 na Socket A bo moj juz daje du**. :razz: Edytowane 19 Marca 2006 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wiem ze wszystko mi lata na max detalach ale problem polega na tym ze nie ma roznicy w fps jesli mam 1 karte wlozona albo 2.Moze minimalne ale jakichs super przyrostow nie ma. to sprzedaj jedną grafe i będziesz miał kasę ;) słuchaj, nie wiem kto Ci nawbijał do głowy takie cóś żeby cokolwiek zmieniać w tym komputerze, overclockerzy marzą o takim sprzęcie a Ty marudzisz :P zastanów się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jedyne co zmień, to ustawienia w sterownikach, skoro nie masz przyrostu fps na SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 E tam wisi mi to i tak nie ja za to place a czesci ktore wymieniam ida do firmy i ktos inny je dostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 to daj jakas czesc ze sklepu jakas plyte byle jaka na s.754 mi wyslij albo cos :D i zrob zdjecia tego kompa bo chcialby go zobaczyc :wink: a tak pozatym to sprzedaj karte skoro nie masz przyrostow FPs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mi mozesz wyslac cokolwiek :> / Byle by bylo nowoczesniejsze od czasow Socket A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No to nie jest tak ze dzwonie Przelejcie mi siano na nowa plyte glowna bo na starej mi sie napis nie podoba musze sie rozliczac ale w momencie gdy roznica pomiedzy 1 karta a 2 to 20fps na max detalach i 1600x1200 to chyba cos jest nie tak.Gadalem z kumplem i mowi ze tego proca cienkiego mam ,ze nie daje rady i powinienem zmienic na intela d950,jakas dobra plytke i oczywiscie ddr2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) to go nie słuchaj, leć dalej na AMD, najwyżej zmień na dwu jajowca jak chcesz to mi możesz podesłać tą karte i procka :) bo teraz kompletuje nowego kompa i kasy zaczyna brakować :-| Edytowane 19 Marca 2006 przez Adler91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hm jakby Ci to powiedziec,ten procek juz ma dwa jajeczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ups, mój błąd, nie znam sie na opteronach :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm w usmie to wystarczy poczytac a nei sie na nich znac:) no coz zdaza się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin20 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 co tu dużo mówić/pisać... masz świetny sprzęcik... jeśli chcesz coś dokupić to może jakiś wypaśny monitor LCD???? :wink: a to że nie widzisz różnicy w fps'ach w grach pomiędzy pojedynczą kartą a sli spowodowane jest tym że obecnie gry mają ograniczenia w wyświetlaniu klatek np. NFS:MW na 60 fps. skoro sianko na sprzecik wykłada firma to może pogadaj z szefem że tym razem niczego jeszcze nie potrzebujesz, no i firma może zaoszczędzić pare tysiączków. całkiem prawdopodobne że zyskasz w oczach szefa uznanie i będzie cie postrzegał jako pracownika któremu los całej firmy nie jest obojętny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Gadalem z kumplem i mowi ze tego proca cienkiego mam ,ze nie daje rady i powinienem zmienic na intela d950,jakas dobra plytke i oczywiscie ddr2. to wiecej z nim nie gadaj :P najwyżej wymien tego opetrona na fx'a ale nie wiem czy cos Ci to da. Jak możesz to karty wymień na x1900xtx w crossfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 czy to jakas prowokacja ? przeciez kazdy wie ze twoj sprzet jest do bani i ze trzeba wrzucic tam zasilacz codegen albo tracer zeby to ladnie smigalo :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Ja na Twoim miejscu kupilbym sobie jeszcze 2 dyski (raid 0+1) i 2 kostki ramu EDIT: albo WC mu tam smignij Edytowane 19 Marca 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Ja bym tam nic nie ruszał. A jak chcesz koniecznie coś wymienić to dokup mu jeszcze 2GB ramu. I zasilator do takiego sprzętu to ja bym brał Seasonic S12-600 Edytowane 19 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja bym usunął kilka linijek z siga, max to 10 <_< Ale żeby nie było ot, nic nie zmieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm w usmie to wystarczy poczytac a nei sie na nich znac:) no coz zdaza się icon_wink3.gifmyślałem że dwu jajowe opterony to te z oznaczeniem 2xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 To zle myslales ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Namów szefa aby charytatywnie kupił sprzęt userom tweak.pl skoro mają za dużo kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) No wiec tak x1900xtx w crossfire nie beda wydajniejsze a ten tagan w zupelnosci wystarczy naprawde swietny.Na fx nie bede zmienial bo lepiej po prostu pracuje sie na dwujajowcach.Z szefem nie pogadam bo nawet go nie znam pracuje dla zagranicznej firmy. Aha montor wlasnie potrzebuje cos 21 cali obojetnie czy lcd czy crt ale jesli lcd to nie moze byc mowy o smuzeniu. Edytowane 19 Marca 2006 przez leonardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jeśli masz zbędną kasę, to kup chłodzenie wodne do kompa. Ogólnie mówią: po kiego chcesz coś zmieniać w tak wypasionej maszynie ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 to proponuje jakiegoś LCD iiyama, 20'cali powinno wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Na twoim miejscu zamówiłbym sobie jakąś budę ze złota, wykładaną szmaragdami. No i takiego UPS' a, który mógłby całe mieszkanko zaopatrzyć w zasilanie awaryjne. Zawsze można jeszce dokupić profesjonalny sprzęt audio za kilkadziesiąt k, ewentualnie jeszce ploter HP, ksero kolorowe itp. Komp to studnia bez dna. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...