Skocz do zawartości
leonardo

Co Zmienic W Tym Co Mam?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze wszystko mi lata na max detalach ale problem polega na tym ze nie ma roznicy w fps jesli mam 1 karte wlozona albo 2.Moze minimalne ale jakichs super przyrostow nie ma.

Zrob fotki tego kompa bo bardzo bym chiał to zobaczyc.

Ja bym się cieszyl jak bys przysłał mi nawet Abita NF7 na Socket A bo moj juz daje du**. :razz:

Edytowane przez Smol__ar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze wszystko mi lata na max detalach ale problem polega na tym ze nie ma roznicy w fps jesli mam 1 karte wlozona albo 2.Moze minimalne ale jakichs super przyrostow nie ma.

to sprzedaj jedną grafe i będziesz miał kasę ;)

słuchaj, nie wiem kto Ci nawbijał do głowy takie cóś żeby cokolwiek zmieniać w tym komputerze, overclockerzy marzą o takim sprzęcie a Ty marudzisz :P zastanów się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie jest tak ze dzwonie Przelejcie mi siano na nowa plyte glowna bo na starej mi sie napis nie podoba musze sie rozliczac ale w momencie gdy roznica pomiedzy 1 karta a 2 to 20fps na max detalach i 1600x1200 to chyba cos jest nie tak.Gadalem z kumplem i mowi ze tego proca cienkiego mam ,ze nie daje rady i powinienem zmienic na intela d950,jakas dobra plytke i oczywiscie ddr2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to go nie słuchaj, leć dalej na AMD, najwyżej zmień na dwu jajowca

jak chcesz to mi możesz podesłać tą karte i procka :) bo teraz kompletuje nowego kompa

i kasy zaczyna brakować :-|

Edytowane przez Adler91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu dużo mówić/pisać... masz świetny sprzęcik... jeśli chcesz coś dokupić to może jakiś wypaśny monitor LCD???? :wink:

a to że nie widzisz różnicy w fps'ach w grach pomiędzy pojedynczą kartą a sli spowodowane jest tym że obecnie gry mają ograniczenia w wyświetlaniu klatek np. NFS:MW na 60 fps.

skoro sianko na sprzecik wykłada firma to może pogadaj z szefem że tym razem niczego jeszcze nie potrzebujesz, no i firma może zaoszczędzić pare tysiączków. całkiem prawdopodobne że zyskasz w oczach szefa uznanie i będzie cie postrzegał jako pracownika któremu los całej firmy nie jest obojętny :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadalem z kumplem i mowi ze tego proca cienkiego mam ,ze nie daje rady i powinienem zmienic na intela d950,jakas dobra plytke i oczywiscie ddr2.

to wiecej z nim nie gadaj :P najwyżej wymien tego opetrona na fx'a ale nie wiem czy cos Ci to da. Jak możesz to karty wymień na x1900xtx w crossfire

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec tak x1900xtx w crossfire nie beda wydajniejsze a ten tagan w zupelnosci wystarczy naprawde swietny.Na fx nie bede zmienial bo lepiej po prostu pracuje sie na dwujajowcach.Z szefem nie pogadam bo nawet go nie znam pracuje dla zagranicznej firmy.

Aha montor wlasnie potrzebuje cos 21 cali obojetnie czy lcd czy crt ale jesli lcd to nie moze byc mowy o smuzeniu.

Edytowane przez leonardo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na twoim miejscu zamówiłbym sobie jakąś budę ze złota, wykładaną szmaragdami. No i takiego UPS' a, który mógłby całe mieszkanko zaopatrzyć w zasilanie awaryjne. Zawsze można jeszce dokupić profesjonalny sprzęt audio za kilkadziesiąt k, ewentualnie jeszce ploter HP, ksero kolorowe itp. Komp to studnia bez dna. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi