Camus24 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Witam. Zamierzam dokupić to tej płyty ten cooler. Martwi mnie jednak to że jest na niej bardzo mała odległość miedzy gniazdem procesora a radiatorem na chipsecie więc nie wiem czy się zmieści. Czy ktoś z was posiada może zalmana na tej płycie ? THX :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 niestety NIE mam tego Zalmana, ale w razie potrzeby można na czas instalacji radiatora na procesor zdjąć radiator (razem z tym badziewnym wiatraczkiem) z chipsetu, a założyć go potem (jest to nota bene okazja do wymiany standardowej pasty na chipsecie na lepszą, srebrną, i do pozostawienia tego quasi-wentylatorka w spokoju POZA obudową ;) ) Mam 7VAX i u mnie taka operacja nie sprawiła żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja do takiej płyty wsadziłem Volcano 7+ i jeszcze zostało trochę miejsca, więc chyba nie będzie problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...