Pan_Wykałaczka Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Witam! Uwielbiam grać w strzelanki z kupą strachu i potworami. Niestety zaliczyłem już HL2, Q4, Cold Fear, Far Cry, D3 + RE i nie wiem w co grać dalej. Poledźcie mi jakąś fajną i w miarę nową grę tego typu. Wymagania nie grają roli. Zaznaczam mają być potwory i strach!!! PS Treść tego posta wskazuje, ze pisał ją jakiś "narwaniec" ale spoko tak nie jest :lol: Pozdro!!! Edytowane 19 Marca 2006 przez Pan_Wykałaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Painkiller ? Area 51 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Najlepszy pod wzgledem "strasznego" klimatu jest alien vs preadator 2 , ale tylko gdy grasz marinsem... Z nowszych tytułów polecam call of cthulu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trist@n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Uwielbiam grać w strzelanki z kupą strachu i potworami. Niestety zaliczyłem już HL2, Q4, Cold Fear, Far Cry, D3 + RE i nie wiem w co grać dalej. Poledźcie mi jakąś fajną i w miarę nową grę tego typu. Wymagania nie grają roli. Zaznaczam mają być potwory i strach!!! PS Treść tego posta wskazuje, ze pisał ją jakiś "narwaniec" ale spoko tak nie jest :lol: Pozdro!!! Ja ci proponuje F.E.A.R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Najlepszy pod wzgledem "strasznego" klimatu jest alien vs preadator 2 , ale tylko gdy grasz marinsem...jedynka lepsiejsza :] Area 51 kiepsciutka jest, jedynie intro niezle [; fear powinien ci przypasowac, suffering pewnie tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Najlepszy pod wzgledem "strasznego" klimatu jest alien vs preadator 2 , ale tylko gdy grasz marinsem... ...ooo... tak, popieram, chociaż gra Predem też jest klimatyczna - nie horror, ale mrocznie. Do tego fajny klimat na początku gry obcym (zanim się "wygryziemy"). Gierka starsza, ale nie spróbować dla horror-lovera - wstyd... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja też proponuję F.E.A.R. Jest to najbardziej mroczna strzelanka jaka się ostatnio ukazała. Jak jeszcze nie grałeś, to musisz koniecznie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Dzięki za dotychczasowwe odpowiedzi! Spróbuje z FEAR'em ale kolejne sugestie mile widziane! Pozdro! Edytowane 19 Marca 2006 przez Pan_Wykałaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja tam w FEAR to jedynie czulem klimat kiedy walczylo sie pierwszy raz z niewidzialnymi typkami ;] reszta jakos byla zwykla strzelanka typu quake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Bo to jest 'zwykla' strzelanka, tylko ze jeszcze ma dobra fabule ktora pcha gre mocno do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 return to castle: wolfenstein , fajna starsza gierka, ale dalej bardzo ladna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 return to castle: wolfenstein , fajna starsza gierka, ale dalej bardzo ladna ;] I ci Niemcy tacy strrrraszni. Przeczytales temat watku? Ja rozumiem, ze to jeden z tych z serii "jakie gry na mysz i klawiature", ale autor zdefiniowal go nieco dokladniej, piszac, ze chce gry na mysz i klawiature z dawka strachu. RTCW bylo tak samo straszne jak "Kraina Muminkow". Mniej wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 SILENT HILL !! Polecam część drugą, trzecią i czwartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 I ci Niemcy tacy strrrraszni. Przeczytales temat watku? Ja rozumiem, ze to jeden z tych z serii "jakie gry na mysz i klawiature", ale autor zdefiniowal go nieco dokladniej, piszac, ze chce gry na mysz i klawiature z dawka strachu. RTCW bylo tak samo straszne jak "Kraina Muminkow". Mniej wiecej.moze RTCW nie jest mroczny i straszny ale tam nie tylko niemcy biegaja - kilka potworkow tez sie znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 SILENT HILL !! Polecam część drugą, trzecią i czwartą To nie FPP ;) A ja z kolei polece czesc pierwsza na emu PSX. Najlepsza z calej serii. Bez dwoch zdan. moze RTCW nie jest mroczny i straszny ale tam nie tylko niemcy biegaja - kilka potworkow tez sie znajdzie Dlatego porownalem do Krainy Muminkow - tam tez sa potworki :| Co nie znaczy, ze straszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...