Pure Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ale kiedy będą znów dostępne bloki do kupna ? Jeżeli za miesiąc to fajnie ale dłuższa obsówa niebedzie dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie mówię ze całkowicie zawieszam produkcje :D tylko jeśli będą kolejne to nie taki jak ten. Spód ten sam, ale top inny :wink: dokładniej nic nie powiem bo sam nie wiem musze sie nad tym zastanowić aby móc powalczyć z misiem :lol: Ale kiedy będą znów dostępne bloki do kupna ? Jeżeli za miesiąc to fajnie ale dłuższa obsówa niebedzie dobra. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 :) tak czytanie ze zrozumieniem kuleje, wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 z misiem wygrasz wydajnością...rób bloki i nie kombinuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 :) tak czytanie ze zrozumieniem kuleje, wiem.spoko każdemu sie zdarza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 można zrzynać od misia ;) tj. zrób jeden blok z większą podstawą (tak jak to misiu zrobił) i zobacz czy będzie wydajniej ;) ot. cała filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Mialem szczescie ze kupilem przed zawieszeniem, bo blok the best. A i jeszcze mi do UK dostarczono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To może autor ujawni nam sposób mocowania tych pinów ? Ciekaw jestem ... Czy to czasami nie sa miedziane rurki ? I czasami czy je nie zalewasz cyną , żeby sie trzymały ? A może wyciskasz całosć z jakiejś formy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie miedziane rurki, a miedziany drut:> Termit pisał, że 1,3m idzie na spód każdego bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 i napewno nie jest to lutowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 i napewno nie jest to lutowaneTo prawda zaden człowiek nie jest w stanie tak polutowac aby nie było tego widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 w takim razie to jest klejone jakimś termoprzewodzącym klejem czy moze tak podgrzewane , ze miedz sie topi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To prawda zaden człowiek nie jest w stanie tak polutowac aby nie było tego widac :Da chuck norris :D :lol2: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wiem ! Termit ma w szafie chucka i tylko jak go wypusci to druty same sie mocują ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 w takim razie to jest klejone jakimś termoprzewodzącym klejem czy moze tak podgrzewane , ze miedz sie topi?Ja wiem jak to jest robione była mowa i zgadywanie w moim temacie koło strony 30-40 W kazdym razie nie zgadłes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To prawda zaden człowiek nie jest w stanie tak polutowac aby nie było tego widac :D a chuck norris :D :lol2: :lol: nie widzieliście chińczyków.... oni to sa jak maszyny - poważnie mówie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ktos juz mowil ze te piny są wbijane ;) i ze są z drutu miedzianego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ciekawee. to czym on to wbija , że nie ma śladu na drugiej stronie ?? Chyba , czyms pneomatycznym chyba .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ciekawee. to czym on to wbija , że nie ma śladu na drugiej stronie ?? Chyba , czyms pneomatycznym chyba ....Jak nie ma sladu jak podstawa nie jest zeszlifowana to sa az wybicia od nacisku...prasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak nie ma sladu jak podstawa nie jest zeszlifowana to sa az wybicia od nacisku...prasy :D to są na bank wciskane pręty na prasie a pisałem już o tym wcześniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 termit, masz coś na NB NF2? tylko taniooo :P POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A po co ci bloczek na nF2 :?: Oo Na nF2 w zupełności wystarczy niebieski Zalman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A po co ci bloczek na nF2 :?: Oo Na nF2 w zupełności wystarczy niebieski Zalman. Dzisus.. ma taką zachcianke.. Zabronisz mu? -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A po co ci bloczek na nF2 :?: Oo Na nF2 w zupełności wystarczy niebieski Zalman. [OT] Niebieski zalman kończy się na 255MHz tak średnio, niektórzy mogą wiecej :twisted: /[OT] No i co z blokami na grafy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 i napewno niebieski wystarczy jak dookola masz bloki i zerowe wymuszenie powietrza, mial tak bez wiatraczka sie nie da ;], no chyba ze masz idealny przewiew w budzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 i napewno niebieski wystarczy jak dookola masz bloki i zerowe wymuszenie powietrza, mial tak bez wiatraczka sie nie da ;], no chyba ze masz idealny przewiew w budzie ;] Tniesz jakiegos boxa na pol i starczy nawet w cieplej budzie uszczelnionej silikonem :) Sam mialem bloczek na nf2 - wniosek -> rzecz zbędna. Zalmanek to jest jakas metoda, ale jak damy cos wiekszego to juz nie ma praktycznie zadnej roznicy w prownaniu do bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 jak nie dam wentyla na zalmana niebieskiego to mam na nim 60*C wg miernika z allegro i komp traci stabilność :/ POzdr. PS. kto na forum sprzedaje jakieś bloczki na NF2? bo się nie orientuję :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 PS. kto na forum sprzedaje jakieś bloczki na NF2? bo się nie orientuję :(Zapytaj sie Misia, moze jeszcze ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Tniesz jakiegos boxa na pol i starczy nawet w cieplej budzie uszczelnionej silikonem :) Sam mialem bloczek na nf2 - wniosek -> rzecz zbędna. Zalmanek to jest jakas metoda, ale jak damy cos wiekszego to juz nie ma praktycznie zadnej roznicy w prownaniu do bloku. Ja tez mialem i dalej mam tylko ze na nf3 i nie wydaje mi sie zeby przy wiekszy fsb >23o to bylo zbedne sam zallmana strasznie sie nagrzewal i czasami komp w cieple dni potrafil zaliczyc zwisa ;) zreszta nie ma sie o co klucic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja tez mialem i dalej mam tylko ze na nf3 i nie wydaje mi sie zeby przy wiekszy fsb >23o to bylo zbedne sam zallmana strasznie sie nagrzewal i czasami komp w cieple dni potrafil zaliczyc zwisa ;) zreszta nie ma sie o co klucic ;) Oskarro ma na nf2 polowe boxa. Fsb z tego co pamietam 250 tam dzialalo bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...