Ogór Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja mam se chyba, ale te zagiete piny chyba nic nie robia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja mam se chyba, ale te zagiete piny chyba nic nie robia??Czy mi sie zdawać czy Ty nie umieć pisać po polski ? A może termit odchodzi nam z domowej sceny bo dogadał się z samem w sprawie rn? icon_wink2.gif Wiem, wiem, knuje i knuje icon_lol.gif Haahah ... nie, że bym miał coś przeciwko termitowi (pozdrawiam go w tym miejscu ;) ) ale hmm zejdźmy na ziemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Pisze ze szkoly i nie ma polskich znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 SE bo jest to wersja "wybrakowana" brakuje chyba 5-8 pinów top ma miniaturowe ryski otwory w topie nie są takie ładne jak w standardowym flowpinie :wink: na fotkach wygląda jak zwykły na pierwszy rzut oka tez ale nie mogę go sprzedać tak jak resztę bo ma kilka niedociągnięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 A moj ma tez 8 mniej?? Kupowal k4m4ra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 kiedy bedzie blok na grafe?? Bo musze cos kupic, a moze ty cos ciekawego zaproponujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 póki co nie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Mozesz uscislic? :) Poki co = tydzien, poki co = 1/pare miesiecy, poki co - lata? :D :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) flowpiny wysprzedane wszystkie, wiec no nie wiem.. bedzie jeszcze cokolwiek w sprzedaży u termita? moze jakis nowy projekt potajemnie tworzy ? ;> Edytowane 10 Lipca 2006 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt chyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ... Edytowane 11 Lipca 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt hyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ... ogame - jedna wielka zbdura, raczej dochodu nie rynosi, a rozwijajac taka sprzedaz mozna w koncu osiagnac jakies korzysci, nie beda to krosie, ale zawsze cos, wiec porownywanie z ogame jest kompletnie nie na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 wiesz za jedno konto wyciągnełem nawet 80 zł a nie mówie już o ciągłych próbach księżycowych , a przecierz to chęc rywalizacji najbardziej wciąga ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) nom a ja niemam z kim rywalizowac jestem pierwszy :huh: - :lol2: :lol2: eheh spoko jakos zaliczyłem rok w szkole Edytowane 10 Lipca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 lukas - 80zł nie no majątek. termit zarabia pewnie z 65zł na jednym bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 może się fiskusa boi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 lukas - 80zł nie no majątek. termit zarabia pewnie z 65zł na jednym bloku.Ta 65zł na bloku za 100zł :lol: :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt ORT: hyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ...dokladnie tak jak napisal Black_war - to zupelnie inna bajka - na tym juz sie robi jakies pieniadze, ma sie wlasny interes a jezeli interes sie kreci to nie widze sensu kończenia z tym [no hyba ( ;p ) że właśnie szkoła/rodzina/dziewczyna/wojsko etc - to jestem w stanie zrozumieć ;) ]. Porównanie z ogame to juz faktycznie nie na miejscu bo real a jakaś (no offence) durna gierka nijak sie ma do siebie. No i samo chwalenie sie ze jest/było się od tego uzależnionym też nie jest za fajne... :-| wg. mnie to tylko stan przejściowy... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « czekamy na wielki come back [joke] z całą rodziną bloków cpu, nb, vga, hdd, psu, ram i co tam jeszcze chcecie [/joke] :lol2: :lol2: :lol2: swoją drogą ciekawe ile można na jednym bloczku zarobić :) ale to już nie mój biznes... ;p ps. lukas słownik PLZ bo aż kłuje, naprawde... Edytowane 10 Lipca 2006 przez y0ghurt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 lukas - 80zł nie no majątek. termit zarabia pewnie z 65zł na jednym bloku.Toż to żyła złota! :lol: Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale troche mnie rozbawiła ta wypowiedź. Gdyby tak było, to mielibyśmy więcej bloków niż chętnych do zakupu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 lukas - 80zł nie no majątek. termit zarabia pewnie z 65zł na jednym bloku. zartujesz?! zarabia conajmniej 80 zł :lol: // chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Panowie, bez OT bo 3 dni na sloncu zafunduje wiekszej grupie osob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A może taka koncepcja bloku na dfi? Znalazłem na francuskim forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 czy komuś udało się możę zamontować bloczek na pb5 deluxe?? Bo ja jeszcze nie mam koncepcji.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiem jak na p5b dlx, ale u siebie musialem obciac pleksiany top gdyz wadzil o kondensatory z jednej strony socketu. Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) wystarczy przyciąć z jednej strony i zakupić uniwersalna zapinkę Edytowane 15 Stycznia 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) czy po zmianie z Alphacool NexXxoS XP na flowpina, (zestaw c2d) powinienem miec jakies róznice w temp? Ktory bloczek jest lepszy? Bo na internecie nie ma zadnych testów. @Martinii czym go przycinales? daj fotke jesli to mozliwe. Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Gdy bedziesz przycinal brzeszczotem to rob to powoli. Cholerna robota :/ Ja to zfrezowalem na maszynie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) tak wygląda blok przycięty prze zemnie na wcześniejszych stronach jest więcej przyciętych flowpinow Edytowane 16 Stycznia 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 czy po zmianie z Alphacool NexXxoS XP na flowpina, (zestaw c2d) powinienem miec jakies róznice w temp? Ktory bloczek jest lepszy? Bo na internecie nie ma zadnych testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 zależy od pompki bo wiadomo ze Alphacool NexXxoS XP jest dużym flowkilerem ale osobiście nie widzę sensu w wymianie na flowpina bo różnica jeśli będzie to mała a może jej nie być wcale na dodatek flowpina trudno zdobyć :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 zależy od pompki bo wiadomo ze Alphacool NexXxoS XP jest dużym flowkilerem ale osobiście nie widzę sensu w wymianie na flowpina bo różnica jeśli będzie to mała a może jej nie być wcale na dodatek flowpina trudno zdobyć :-|Chodzi o to ze mam zapinke do flowpina i sie marnuje w szafie, tylko sie zastanawiam czy przycinac go, a pompa ap910 na 7v nie jest zbyt mocna, tzn pomiedzy 12v a 7v zauwazylem 2* roznicy na korzysc 12v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...