Skocz do zawartości
termit_tm

Bloki By Termit_tm

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam se chyba, ale te zagiete piny chyba nic nie robia??

Czy mi sie zdawać czy Ty nie umieć pisać po polski ?

A może termit odchodzi nam z domowej sceny bo dogadał się z samem w sprawie rn? icon_wink2.gif

Wiem, wiem, knuje i knuje icon_lol.gif

Haahah ... nie, że bym miał coś przeciwko termitowi (pozdrawiam go w tym miejscu ;) ) ale hmm zejdźmy na ziemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SE bo jest to wersja "wybrakowana" brakuje chyba 5-8 pinów top ma miniaturowe ryski otwory w topie nie są takie ładne jak w standardowym flowpinie :wink: na fotkach wygląda jak zwykły na pierwszy rzut oka tez ale nie mogę go sprzedać tak jak resztę bo ma kilka niedociągnięć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt chyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ...

Edytowane przez lukas_gab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt hyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ...

ogame - jedna wielka zbdura, raczej dochodu nie rynosi, a rozwijajac taka sprzedaz mozna w koncu osiagnac jakies korzysci, nie beda to krosie, ale zawsze cos, wiec porownywanie z ogame jest kompletnie nie na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

wiesz za jedno konto wyciągnełem nawet 80 zł a nie mówie już o ciągłych próbach księżycowych , a przecierz to chęc rywalizacji najbardziej wciąga ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi sie wydaje , że termit chce skupić się na czymś innym i zapomnieć o struganiu bloków ... Takie ot sie nasuwa ... nie wiem czy znacie ale kiedyś pogrywałem w ogame .... byłem w top 500 i kolega z sojuszu napisał do wszystkich uczestników " zawaliłem studia ... wracam za rok " heh ... może i to tu miało miejsce lub coś podobnego ... chociaż wc nie jest tak extremalnie wciągające ... no nie wiem nie strugam bloków ale nikt ORT: hyba nie struga ich o 3 w nocy i nastawia sobie budzik co 2h ...a w ogame to codzienność ...

dokladnie tak jak napisal Black_war - to zupelnie inna bajka - na tym juz sie robi jakies pieniadze, ma sie wlasny interes a jezeli interes sie kreci to nie widze sensu kończenia z tym [no hyba ( ;p ) że właśnie szkoła/rodzina/dziewczyna/wojsko etc - to jestem w stanie zrozumieć ;) ]. Porównanie z ogame to juz faktycznie nie na miejscu bo real a jakaś (no offence) durna gierka nijak sie ma do siebie. No i samo chwalenie sie ze jest/było się od tego uzależnionym też nie jest za fajne... :-|

wg. mnie to tylko stan przejściowy...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
czekamy na wielki come back [joke] z całą rodziną bloków cpu, nb, vga, hdd, psu, ram i co tam jeszcze chcecie [/joke] :lol2: :lol2: :lol2:

swoją drogą ciekawe ile można na jednym bloczku zarobić :) ale to już nie mój biznes... ;p

ps. lukas słownik PLZ bo aż kłuje, naprawde...

Edytowane przez y0ghurt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukas - 80zł nie no majątek. termit zarabia pewnie z 65zł na jednym bloku.

Toż to żyła złota! :lol:

Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale troche mnie rozbawiła ta wypowiedź. Gdyby tak było, to mielibyśmy więcej bloków niż chętnych do zakupu:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy po zmianie z Alphacool NexXxoS XP na flowpina, (zestaw c2d) powinienem miec jakies róznice w temp? Ktory bloczek jest lepszy? Bo na internecie nie ma zadnych testów.

@Martinii

czym go przycinales? daj fotke jesli to mozliwe.

Edytowane przez Ogór

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy od pompki bo wiadomo ze Alphacool NexXxoS XP jest dużym flowkilerem ale osobiście nie widzę sensu w wymianie na flowpina bo różnica jeśli będzie to mała a może jej nie być wcale na dodatek flowpina trudno zdobyć :-|

Chodzi o to ze mam zapinke do flowpina i sie marnuje w szafie, tylko sie zastanawiam czy przycinac go, a pompa ap910 na 7v nie jest zbyt mocna, tzn pomiedzy 12v a 7v zauwazylem 2* roznicy na korzysc 12v.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi