termit_tm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 a masz juz tego Alphacool NexXxoS XP ? i gdzie planujesz nabyć flowpina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 mam alphacoola i flowpina od dawna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 termit_tm I jak, znalazłeś motylki do śrubek? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 termit - będziesz robił jeszcze te bloczki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 pracuje nad tym :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 a zdradzisz jeszcze jakieś szczególy? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Termit albo sklada CNC albo szuka nowego wykonawcy blokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivaa Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 A może ktoś z forum miałby taki do sprzedania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 To jak wygląda sprawa z dostępnością FlowPina i ceną? Robisz coś jeszcze na NB i GPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 szukam FlowPina na AM2, będzie takie cos dostępne czy raczej kupić coś innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 szukam FlowPina na AM2, będzie takie cos dostępne czy raczej kupić coś innego ?Nówek nie ma i nie będzie ... chyba ze na allegro znajdziesz. Choć wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 czega ja sie tu dowiaduje kolego Miazga ?:unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 No a sa te bloczki? Chyba ze chodzilo ci o slowo 'beda' bo tego to nikt nie wie.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 jak nie ma jak są, http://www.realitynet.pl/shop/index.php?p9...ultizapinka-cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) jak nie ma jak są, http://www.realitynet.pl/shop/index.php?p9...ultizapinka-cpu Zobacz na tytul tematu, w RealityNet FlowPinow chyba nie bedzie :> edit: rozumiem teraz ze chodzilo o zapinke :mur: sorki.. termit_tm - Planujesz wznowienie produkcji? Edytowane 4 Marca 2007 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) termit_tm - Planujesz wznowienie produkcji? Oczywissssssscie! Edytowane 5 Marca 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Od Termita wiem, że będą flowpiny i nie tylko ;-) i nie tylko na CPU ;-) Ale trzeba jeszcze trochę poczekać. Jestem z nim w stałym kontakcie od kilku miesięcy i go popędzam z tymi blokami... a on studzi mój zapał ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 W bardzo bliskim kontakcie jestescie od tych paru miesiecy...? ;) Czekamy z niecierpliwoscia na bloczki. Moze bedzie FlowPin full cover na k. graficzne? :) Pozdry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 ktos chetny na flowpina? kupiec sie zadeklarowal i schowal glowe w piasek. kontakt na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 jeśli chodzi o mnie to kupiłem już innovateka XX Flow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Może i ja się przesiądę na FlowPina jak się pojawi zamiast Sztorma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 W bardzo bliskim kontakcie jestescie od tych paru miesiecy...? ;) Czekamy z niecierpliwoscia na bloczki. Moze bedzie FlowPin full cover na k. graficzne? :) Pozdry Nie bardzo bliskim, tylko stałym (tak jak napisałem) ;-) - przez gg. Może będzie taki FlowPin :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 No i co Panowie ? Bo stracilem bezsensobnie godzine na czytanie od str 1 zeby na stronie 17 dowiedziec sie ze [gluteus maximus] blokow nie ma, ale ze beda tyle ze od marca jakos newsow nie ma. Mam Prisona V2 Pro ale jeszcze nieodpakowany. Nie podoba mi sie ze nie ma plexi. W kazdym razie chcialbym komplet na CPU, NB i GPU. Jak nie to Misiek zarobi bo jego maja przynajmniej unikalny styl kolorystyczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Frost 3 Duo jest wydajny i ma plexi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 gdzie za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 cooling za 99 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 a na NB ? Misiek robi fajne te bloki w sumie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Frost 3 Duo jest wydajny i ma plexi. Wydajniejszy?? Polemizowalbym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Frost 3 Duo jest wydajny i ma plexi. Wydajniejszy?? Polemizowalbym Sorry ale nie widzie zeby PMichalak napsiał ze jest wydajnijeszy napisał ze jest wydajny i ma plexi wiedz gdzie ty widzisz to ze napsiał zejest wydajniejszy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 pewnie jak większość w tym dziale szuka okazji do kłótni o co bardzo łatwo wypowiadając sie na temat jakiegoś blok że jest wydajny/niewydajny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...