BENITO Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Widzę sprężynki qmaro, napewno są lepsze niż te od Samhaina lub X4pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) nie rozłażą sie i są bardzo twarde ;) można tym dodusić blok a nie tak jak te od długopisów :lol: PS. Mam dostępne o dwóch rodzajach twardości :D więc wedle życzenia .. Edytowane 23 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Bloczek doszedł do jet-pc i jutro będzie testowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 czy dzisiaj będzie test?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 bloczki baadzo fajn - cos nowwego... co z tym tesstem ? :P aa - chcialem jeeszcze zapytac, gdzie moznaa kupic ta gabke ktora okrywa blok w ostatniiej fotce - blok w kartoniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 aa - chcialem jeeszcze zapytac, gdzie moznaa kupic ta gabke ktora okrywa blok w ostatniiej fotce - blok w kartonikuSpotkałem ostatnio troszkę cieńszą w Praktikerze. Możliwe że w innych sklepach tego typu (OBI, Castorama) też są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 w castoramie nie ma (przynaajmniej w tej w poznaniu) chcialem jszczz zapytac, czy sa gdzies fotki samego spodu - czy przeoczylem. bo w sumie skrecony blok, ukryaa to co go troszke wyroznia od innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 jak ta konstrukcja sie sprawdzi na AMD64 (konkretnie to sempron) z odkrytym rdzeniem? Gdzies w temacie o sempach 64 czytałem ze F2S wypada lipnie, i lepiej jest z czapką, a jak bedzie z tym blokiem? Temperatury bez czapki będą nizsze czy wyzsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Tylko weź pod uwagę, że F2S ma zupełnie inną konstrukcje spodu. Bloczki termita to zwykłe jeże, więc jak zdejemiesz "czapke", to powinno być chłodeniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 czyli ta konstrukcja sie u mnie lepiej spisze niz F2S?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Tego nie mogę powiedzieć, ponieważ niewiem na ile prawdą jest to co pisałeś nt. spadającej wydajności F2S przy zdjętych "czapkach" na A64. Więc nie ma sensu, żebym wprowadzał w błąd. W każdym razie przy konstkrukcjach typu "jeż" temperatura nie wzrośnie po zdjęciu IHSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) bloczek niestety jeszcze nie doszedł do Jet-PC :angry: ah ta nasza PP :huh: PS. tak wygląda bloczek gotowy do wysyłki http://img453.imageshack.us/img453/2006/117ob.jpg Powiem tak: Chciałbym dostać taką paczke ;) kto wie może sie skusze... czekam na testy ;) Edytowane 25 Marca 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Skoro F2s radzi sobie dobrze z moim CPU(Barton mobile 2500+@2600Mhz 2vcore) to po cholerę puszczać ploty, że jest gorsze dla A64 bez czapki. Edytowane 25 Marca 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 gdzie te testy? bo bloki jerżowate już były na spdoach luksa ale dalej nie waidomo co warta ta metoda wciskania drutów w miedz.... co wspominano,że dziś będzie test a tu na razie lipa :cry: Tak nędzne wyniczki czy fiero ma jakiś poslizg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) wyniki już są bo o godzinie 15:57 dostałem informacja : "test zapuszczony - za jakies 6h beda wyniki" ale teraz go niema i nie znam wyników :angry: chase1 - fotkę spodu masz jak wjedziesz w moje konto :wink:, gąbki mam ograniczoną ilość starczy może na 10 paczek wiec kto pierwszy ten lepszy później zrobię fotkę ze zaktualizowanym zabezpieczeniem mkwd40 - zobaczymy jak wypadnie w testach bo bloki na jet-PC testowane są na testerze o rdzeniu (althola/durona nie pamiętam) czyli coś podobnego jak przy A64 bez czapy :wink: Edytowane 25 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ale od 16, to jeszcze nie minęło 6h termit:> Chyba, że poplątałeś któreś cyfry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 a no matematyke sia kłania :wink: czyli wyniki bedą o 21:57 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Mysie pysie ecie pecie :)... Za jakies 6h tzn za jakies 6h a nie dokladnie za 6h :) Bloczek jest oficjalnei pierwszy. Wynik to 0,142 - gratuluje - za jakis czas opublikuje oficjalnie test z kilkoma fotkami itp. Pozdrawiam Fiero' Edytowane 25 Marca 2006 przez fireblade3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) a więc jest dobrze a nawet bardzo dobrze :D myślę że test rozwiał wszystkie wątpliwości :wink: Edytowane 25 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja mam tylko na starcie prosbe , zebys nie stosowal praktyk marketingowych a'la Kyniek . Dziekuje za uwage :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 przyznam sie zą załapałem zdziwke-nie spodziewałem zie ze taka wydajne to będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 A jednak :P W końcu 261 pinów robi co może :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 A jednak :P W końcu 261 pinów robi co może :D Moj blok ma podobna ilosc pinow Jestem niezamowicie zaskoczony :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Gratuluje termit...oby tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ok, w środe daje odpowiedz na 100% ten blok, jestem mile zaskoczony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) okrągłe piny są bardziej opływowe na dodatek moje piny maja 5 mm a nie 3 mm ;) a to jednak robi swoje :P cieszę się że jesteście mile zaskoczenie (no może misiek nie ) Edytowane 25 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszak15 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Bloczki wymataja. Moze se kupie taki. Super wyglda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 gratulacje zrób coś na gpu, bo mi jest potrzebne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 zamówiłem blok i jestem 56 w kolejce...kurna ludzie zluzujcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 To jak z cena za flowpina dla mile zaskoczonego Sokera? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...