kszonek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ponoc krócce po skosie sie nie nadają. Było to porusznae juz na tym forum. Poprostu sie nie sprawdza przy "koreczkach" tak przy okragłych pinach to nic nieda :wink: a co wy tcy pewni ;) ja polecam sprawdzic, bo moze..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ten sposob konstrukcji - przyznaje ciekawe, ale nie dziwie sie ze projektanci/producenci nie chca sie chwalic sposobem.Powinni moim zdaniem zglosic to do urzedu patentowego. Ale na razie najbardziej ciekawy jestem jak bloczek spisze sie w moim ukladzie, wszystko w rekach poczty polskiej... Na razie wystawie Termitowi :) ocene za obsluge klienta, a w zasadzie wystawilbym gdyby nie to ze skali zabraklo :D i nie chodzi mi tylko o sama liste, chociaz ona rowniez ma w tym duzy udzial, ale podejscie Termita.On po prostu wprowadza w zycie zasade "klient nasz pan" i to na poziomie do tej pory mi nie znanym. tak wiec ocena za obsluge klienta w skali 1-10 wynosi... 15 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dziękuje za tak pozytywną ocenę :wink: i mam nadzieje ze bloczek wypadnie jeszcze lepiej niż sama obsługa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kiedy można się spodziewac kolejnej seri bloków do sprzedaży???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kiedy można się spodziewac kolejnej seri bloków do sprzedaży???? juz sie skończyly ? :-P ale popyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 termit a czy u ciebie mozna dostac sam spód ?? lub czy mozesz mi powiedziec czy jest mozliwosć wykonania takiego flowpina tylko na innym spodzie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) nie, sprzedaje tylko tak jak w ofercie :wink: Edytowane 28 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a to szkoda ! ;) ale dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a co wy tcy pewni ;) ja polecam sprawdzic, bo moze.....JA tez polecam sprawdzic,moze to da chociaz te 0,001 CW ;) ale to zawze coś!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 No może 0.001 za kolejną kase za test... dajcie sobie spokój :P Jak piny kwadrat... to rozumie, to nawet jest potwierdzone, ale okrągłe... gdzie tam :P To, że najwydajniejszy w Polsce to już Wam nie wystarcza ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) a teraz taka ciekawostka :lol: :lol: każdy spód składa się z 130 centymetrów drutu (miedzianego oczywiście :-P ) :D czyli 1,3 metra :D jeśli trzyma się to maleństwo w ręce to wydaje się nie możliwe ale jednak :wink: Edytowane 28 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) A wiec piny są z drutu robione :D :D ;) Ps wiedzialem że z ogórków ;p Edytowane 28 Marca 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) nie, z ogórków B) Edytowane 28 Marca 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a co bedzie jak braknie spodów???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Opużnienia w produkcji ;) No chyba że braknie całkowicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) raczej Luks nie przepusci okazji do zarobku :wink: ps literówka w Luksie :lol: Edytowane 29 Marca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 raczej kuks nie przepusci okazji do zarobku :wink:nie kuks ale luks :P spody nowe będą ale z opóźnieniem, nie z mojej winy :( sklep mi tak dlugo miedz sprowadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a ile czasu trwa zrobienie jednego spodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ktoś może powiedzieć zagubionemu kamilowi który nie ma exela czy są bloki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a teraz taka ciekawostka :lol: :lol: każdy spód składa się z 130 centymetrów drutu (miedzianego oczywiście :-P ) :D czyli 1,3 metra :D jeśli trzyma się to maleństwo w ręce to wydaje się nie możliwe ale jednak :wink: To jest dopiero chwyt reklamowy. Haslo "najwydajniejszy w Polsce" to przy tym nic. Ilosc metrow drutu dziala lepiej na wyobraznie niz c/w :) A juz na serio podsumowujac wyniki testu, to bardzo ciekawa opcja, za te pieniadze + taka wydajnosc (nie chodzi o te pojedyncze setne, ale pewna pozycja w scislej czolowce), czyni ten blok bardzo ciekawa propozycja. Teraz doplacanie do PX'a2 to juz chyba tylko dla milosnikow tej konstrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 KAMILcom -> Dostepnych blokow: -1 (?) Odnosnie listy: Excel nie moze wyeksportowac (nie da sie?) do html-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 To jest dopiero chwyt reklamowy. Haslo "najwydajniejszy w Polsce" to przy tym nic. Ilosc metrow drutu dziala lepiej na wyobraznie niz c/w :) A juz na serio podsumowujac wyniki testu, to bardzo ciekawa opcja, za te pieniadze + taka wydajnosc (nie chodzi o te pojedyncze setne, ale pewna pozycja w scislej czolowce), czyni ten blok bardzo ciekawa propozycja. Teraz doplacanie do PX'a2 to juz chyba tylko dla milosnikow tej konstrukcji. czy cena 130 zl w porownaniu do tego bloku (99zl) to jest taka przepasc ze wszedzie podajesz px2 jako najdrozszy? czepiaj sie blokow mate za ponad 150 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ale kto normalny przepłaca u mate'a, jeśli ma to samo albo i wydajniejsza za mniejsze pieniądze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Ale kto normalny przepłaca u mate'a, jeśli ma to samo albo i wydajniejsza za mniejsze pieniądze? :D ten kto chce miec rachunek, kupic w normalnym sklepie i towar ma byc obrabiany profesjonalnie na maszynie cyfrowej, a nie jak pan Heniu sobie korbka pokreci Edytowane 29 Marca 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a właśnie.... szanowny termit_tm - jest li jakaś gwarancja / rękojmia na Twoje wyroby ? co jeśli (tfu tfu na psa urok) coś przecieknie i (olaboga!) płytę czy grafikę spali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Nie wiedziałem,ze luks to pan Henio :lol: A topy do tego pinflowa to przecież też pit robi z tego co widze. A tak swoją drogą to w wielu dziedinach ręczna robota jest życej ceniona :wink: Edytowane 30 Marca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) czy cena 130 zl w porownaniu do tego bloku (99zl) to jest taka przepasc ze wszedzie podajesz px2 jako najdrozszy? czepiaj sie blokow mate za ponad 150 :blink:Nie rozumiem co to mialo znaczyc. Czepmiam sie? :lol: Konkurencja boli, niestety - ale takie sa fakty, mamy tanszy (i to wcale nie malo), wydajniejszy i rowniez bardzo dobrze wykonany blok. W takim porownaniu co przemawia na kozysc PX'a? Wyglad? :) Bloczki mate'a sa zajmuja zupelnie inna czesc rynku. To ze to jest firma i dziala na duza skale wcale nie usprawiedliwia takich cen (porownujac np do realitynet). Mimo to w czolowce blokow raczej nie bierze sie pod uwage do porownania zadnej konstrukcji od Mate'a, wiec o nich nie wspomnialem. Niestety (albo stety dla kilentow) rynek jest elastyczny, pojawiaja sie nowe konstrukcje, nowe ceny i nie wystarczy tylko miec bloczek, trzymac cene i biada jak ktos powie ze jest drogi i mniej konkurencyjny niz kiedys :wink: Na dzis jakbym mial wybierac wybralbym blok termita, bo analizujac dzis ceny i mozliwosci blokow to wydaje sie byc najrozsadniejszy zakup (i to dosc wyraznie). A jesli chodzi o pogrubienie, to tez jestem zaskoczony. Wielokrotnie polecalem PX jako najwydajsniejszy i najlepiej wykonany. Problem w tym ze czas leci i poglady sie zmieniaja (tak jak wychodza nowe bloki). Edytowane 30 Marca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bok_RN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Mimo to w czolowce blokow raczej nie bierze sie pod uwage do porownania zadnej konstrukcji od Mate'a, wiec o nich nie wspomnialem.khem ? jakieś omamy mam chyba... bo (dziś) na jet-pc na cudownym teście na dwóch pierwszych pozycjach widze blok Mate'a! Na dzis jakbym mial wybierac wybralbym blok termita, bo analizujac dzis ceny i mozliwosci blokow to wydaje sie byc najrozsadniejszy zakup (i to dosc wyraznie).ładny na fotkach ? na pewno. najrozsądniejszy ? dlatego zę ... nie słyszałem jeszcze nic o jakiejś gwarancji ... albo dlatego że nie wiadomo jak solidnie jest wykonany ? wyraźnie ? bo w porównaniu z F2 Slim różnica na standardowym procku będzie w granicach 1-2 C, a w porównaniu z PowerX 0,3 C Edytowane 30 Marca 2006 przez bok_RN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 daj linka do tego testu na jet-pc gdzie bloki z mcs są najwydajniejsze... Jakoś ja nie moge znakeżć tych bloków na 2 pozycjach medalowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 khem ? jakieś omamy mam chyba... bo (dziś) na jet-pc na cudownym teście na dwóch pierwszych pozycjach widze blok Mate'a! ładny na fotkach ? na pewno. najrozsądniejszy ? dlatego zę ... nie słyszałem jeszcze nic o jakiejś gwarancji ... albo dlatego że nie wiadomo jak solidnie jest wykonany ? wyraźnie ? bo w porównaniu z F2 Slim różnica na standardowym procku będzie w granicach 1-2 C, a w porównaniu z PowerX 0,3 C Hmm ja mysle o tej tabeli + jescze blok termita z wynikiem 1.42 Przewaga tego bloku tkwi w cenie - wydajnosc zblizona, wiec nie jest to tak istotne (chyba ze propagandowo). A jesli idziemy w cale stopnie (typu "1-2") to mozna w nie polowe tabeli zaokraglic i wyjdzie ze naprawde duzo blokow ma bardzo zblizona wydajnosc. Glownie mialem na mysli ceny. 99zl, vs 130zl i vs 139zl (x3n). Btw potraktujmy to jak przyjacielska pogawedke o blokach - bo wyczuwam agresje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...