lolek121 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam !!! Jestem na kupnie monitora LCD 17'' tylko najgorsze jest to, że nie wiem jakiej firmy a Wy się tu dobrze znacie, więc jak możecie to pomóżcie... Tylko raczej bez wbudowanego TV bo sobie kupię karte TV... Bardzo proszę o pomoc... Pozdrawiam lolek121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192003 nauczcie sie ludzie szukać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Dozbieraj jeszcze te 200 zł i kup Samsunga 770P - chyba naj lepszy w śród 17 calówek EDIT: się spóźniłem :P Edytowane 19 Marca 2006 przez GreenGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffels Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Bierz Samsunga 173P+, jest to najlepsza siedemnastka na rynku, jedyny minus to oprogramowanie ale jakość monitora w pełni to rekompensuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja nie polece samsunga bo jesli strzeli Ci piksel to du_pa. Samsung nie daje gwarancji na je_bniete piksele, zalezy to jeszcze od sklpu w jakim kupisz ale przewaznie nie ma szans ze przyjma na gware. Ale np. Lg juz jest w tym aspekcie lepszy. Strzelony piksel to niestety czesta przypadleosc lcd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Samsunga 173P+ tez go polecam. Naprawde bardzo dobry monitor. Moj brat ma LG L1720P i powiem szczerze ze tez ladnie swieci. Ale na Twoim miejscu bral bym samsunga. Edytowane 20 Marca 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a czy Samsung 173P+ to nie jest starsza wersja 770P ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 A ja powiem LG...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a ja kupilem samsunga SN 913N bez pivota i jak dlamnie do gier i filmow to super extra bajer sprawa :D idzie jak burza polecal no troszki drozszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) no troszki drozszy droższy od którego ? bo 173P+ i 770 są droższe od SN 913N. Pozatym ja bym nie kupił 19` za 1200 zł :/ monitory LCD to jest jedna z nielicznych, rzeczy na który nie powinno się oszczędzać. Edytowane 20 Marca 2006 przez GreenGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...