ORZECH1976 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jakiego najlepiej uzyć programu do przerobienia pliku 3GP do pliku AVI ? Najlepiej aby to była wersja polska i prosty w obsłudze. Użyłem tego: "3gptoavi2" jednak wyskoczył jakiś bład przy otwieraniu pliku :cry: Plik jest napewno oki bo otwiera się w Nokia Multimedia Player. Ten pakiet jednak mi wybitnie nie odpowiada więc wolałbym przerobić ten plik na avi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMeR Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ja używam: 1) Nokia Multimedia Converter Pro v2.0 2) Xilisoft 3gp Video Converter Polecam Nokia Multimedia Converter Pro v2.0 ponieważ robi zdecydowanie lepsza konwersje! Zastanawiam sie tylko po jakiego grzyba robic konwersje 3gp-->avi?? :blink: Przeciez jakosc bedzie fatalna! Ja zawsze robie w odwrotnym kierunku aby wgrac filmiki na telefon! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 tutaj poszukaj sobie :) osobiscie takze uzywalem Xilisoft 3gp Video Converter :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Oki Wielkie dzięki za odpowiedzi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Odświeżę temat. Od jakiegoś czasu szukam darmowego programu do konwersji plików video do formatu 3gp (ewentualnie mp4). Zależy mi tym, żeby mieć możliwość ustawiania rozdzielczości i innych parametrów video i audio. Jak na razie, najciekawszy jaki znalazłem to http://www.cutedvd.com/html/3gp_movies.html . Program ma jedną wadę - brak ustawień audio, przez co dźwięk jest IMO zbyt niskiej jakości. Zna ktoś inny darmowy program, z bardziej zaawansowanymi ustawieniami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek82 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zna ktoś inny darmowy program, z bardziej zaawansowanymi ustawieniami ? www.videolan.org i nie tylko do tego się przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Dzięki. :D Kurcze nie sądziłem, że vlc i to potrafi. Używam go dość długo, ale do tej pory był dla mnie tylko odtwarzaczem. Nie znalazłem jedynie opcji dzielenia pliku na mniejsze, pozostaje dzielenie np. VirtualDubem. edit: Znalazłem wygodniejszy i szybszy sposób na dzielenie pliku mp4 - yamb. Edytowane 8 Lutego 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja polecę do konwersji kombajn, który zmieni wszystko w wszystko: Total Video Converter :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...