BiGos Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Poszukuje jakiegoś dobrego programu do obróbki zdjęć zastanawiam się nad photo shopem ... on jest chyba dobry ( jaka teraz jest najnowsza ver. ?? ) no chyba że polecicie mi coś innego. Ps. Korzystam z IrfanView i potrzebuje czegoś bardziej rozbudowanego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Gimp, PhotoFiltre, Paint.NET, Xnview, Pixia i inne... wszystko za darmo http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/to...ws/grafika.html Edytowane 19 Marca 2006 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiGos Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 OK dzięki .. a Photo shop jaka jest teraz jego najnowsza ver.? i programy możecie mi polecać też platne nie ma problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 BiGos najnowsza wersja photoshop'a to cs2. z programów innych to mogę ci polecić coreldraw i paint shop pro. pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zdecydowanie PS - świetny program i stosunkowo prosty w obsłudze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 stary.. Ty się pytasz czy fotoszop jest dobry (czyli nie wiesz, stawiasz go na 1 półce z inrfan view... :rolleyes: ) i od razu chcesz najnowszą wersję... gdzie nawet wersje o 3 wydania starszą nie opanujesz w ciagu 3 miesięcy... :) . To jest profesjonalny program dla profesjonalistów... no i kosztuje ze 3k. Zatem nie mów mi że jako początkujacy potrzebujesz od razu najnowszej wersji... bo to śmiech na sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...