Skocz do zawartości
Casper96

Sprawdzie Czy Warto Kupowac Taki Zestaw?

Rekomendowane odpowiedzi

[939] Procesor AMD Athlon 64 3000+ BOX Venice

[AMD][939] Płyta Asrock 939DUAL-SATA2

Nagrywarka DVDR BenQ DW1650 OEM Black

Pamięć DDR 2x512MB PC3200 400MHz Kingston KVR400X64C3AK2/1G

[ATX] Obudowa Procomp 321-16 C.2228 LONG 400W/ wszyscy mi radza jaki zasialczkupic ale ja potrzebuje cal bbude bo se chyba na scianie kompa nei powiesze :/ wiec jak ktos ma propozycje to bede wdzieczny

[PCIE] Karta GeForce 6600GT GigaByte 256MB 128b GV-NX66T256DE / ewenutalnie ATI x800GTO jeszcze sie nei zdecydowalem ale chyba aTI

[sATA2] Dysk WD Caviar 160GB 7200 8MB WD1600JS

Mile widziane modyfikacje, jednak nei moge przekroczyc 2000zł bez kosztow przesylki, wiec jak jaies inwencje macie to prosze edytowac.Wszytsko zlozone w sklepie apollo i tam bym chcial miec wsyztsko bo mneijze koszty transportu niz oddzielne kazda czesc gdzie indziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci zmień na Patrioty KH.

Kartę ATI Radeon x800GTO.

Dysk weś Samsunga.

Polecam od razu wymienić zasilacz na coś markowego np. Huntkey HK350AP lub NeoTEC Maximus.

Edit: po co założyłeś nowy temat ??? W tamtym chyba dostałeś odpowiedź.

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tego zalozylem to jeszcze nei mialem tam albo nei zauwazylem a pozatym tamten temat dotyczyl kompow z allegro tylko sie tak rozkrecilo na skladaki wiec postanowilem osobny zalozyc

PS dzieki za odpowiedzi juz skladam i zobacze ile mnie to wyniesie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi