Forrestal Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 U mnie problemem nie sa wibracje czy cos w tym stylu ale sam swist talerzy dlatego takie wynalazki do chlodzenia raczej sprawy nie rozwiaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 cos napewno wyciszy, kwestia tego ile... jednych zadowoli innych nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 najsss powiedz mi stary czy te maty ocieplają bude? :/ Jesli wykorzystasz wszystkie maty to owszem ociepla. Jesli nie zamontujesz mat z przodu mysle ze nie zauwazysz roznicy - zarowno w temperaturze jak i glosnosci ;) Cosik na pewno da, ile nie wiadomo bo niewiele ludzi kupuje, z racji ceny. Wększość userów radzi sobie z chałasem w chałupniczy sposób: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196296 Jak dobrze pojdzie zaopatrze sie w dwa takie. Dyski mam w miare ciche wiec po tym zabiegu powinny calkowicie zamilknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wielkimi krokami nadchodzi Rev.3 mojego kochanego Cool'n'Quiet ;) Chociaz tym razem jest juz on bardziej nastawiony na cisze anizeli jak najnizsza temperature podzespolow. Wszystko ma byc podkrecone a komputer w zalozeniu ma byc calkowicie nieslyszalny - mocne slowo. Na razie podam czesci skladowe: CPU - Scythe Ninja - pasywnie GPU - Evercool - Turbo2 Vc-rhc + Arctic AF8025 @5v HDD - 2x Scythe Scythe Quiet Drive SQD-1000 PSU - Tacens Valeo 460 - wiatrak ustawiony sztywno na 5v + SilverStone PSU Acoustic Cover PPO2 CASE - 2x Arctic FAN8 @ 3,5v + BeQuiet Noise Absorber Kit + gabka akustyczna zmieni sie rownież konfiguracja; MOBO: Asrock 939Dual-Sata2 CPU: Venice 3200+ Przypuszczalnie bedzie to najcichszy pecet na PurePC ;) Zdjecia pojawia sie w ciagu tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Przypuszczalnie bedzie to najcichszy pecet na PurePC ;) Zdjecia pojawia sie w ciagu tygodnia. Mocne slowa. Ciekawe czy ci sie uda. Trzymam kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 to może ja zrobie dla odmiany najgłośniejszy komputer na PPC? :D - cos na styl chooperów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 hahahahah to byloby dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 SlowsilVa, dobrze by bylo jakbys opisal nieco te Quiet Drie - sam sie przymierzam do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 SlowsilVa, dobrze by bylo jakbys opisal nieco te Quiet Drie - sam sie przymierzam do tego. przesiadlem sie z Noiseblocker X-Swing i szczerze mowiac spodziewalem sie, ze bedzie jeszcze lepiej. Ale na chwile obecna nie ma nic lepszego. Cena w Apollo to 130 zl. bt. Zapraszam do refleksji na temat Cool'n'Quiet rev.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...