dbdrag Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 poszukuje użytkowników karty graficznej MSI nx6800le tzn poszukuje biosu do tej karty na którym można podkręcic tą karte bo ja mam zablokowane w biosie jej podkręcanie także nawet niemoge jej podkręcic o 1 mhz lub wskazówek jak obejsc to zabezpieczenie za wszelkie wskazówki bede wdzięczny przewertowałem wszystkie tematy na tym forum ale msi to rzadkosc .wgrywałem inne biosy od innych firm ale niechciał ich przyjmowac lub prosze podpowiedz jak to zrobic aby przyjoł inny bios modyfikowałem na orginalnym biosie napięcia ale to wogóle nie pomaga poprostu musi miec zabezpieczenie w biosie jak je ominąc???? .za wszelką pomoc będe wdzięczny.!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 naprawde niema nikogo kto by udzielił mi odpowiedzi?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...