Skocz do zawartości
roodin

Programy Z Licencją Edu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

W tej chwili jestem uczniem i niedługo zakładam swoją firmę związaną z szrokopojętą grafiką i informtyką. Będę musiał kupić sporo licencji komercyjnych na soft i tutaj pojawia się moje pytanie. Produkty min. Corela i Microsoftu (odpowiednio DRAW i Office) występują w wersji edu, czyli dla uczniów nauczycieli i studentów. Czytałem licencję do nich i nie znalazłem tam zapisu czy można je wykorzystywać do celów komercyjnych. Teoretycznie, jako uczeń, mam pełne prawo do zakupu takich wersji ale nie wiem jak jest właśnie z ich komercyjnym zastosowaniem (tj. czy mogę je leganie do tego celu wykorzystać).

Wszystkich, którzy znają się w tych kwestiach prosiłbym o pomoc i odpowiedź

Edytowane przez roodin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefon do rączki i zadzwon:

Centrum Obsługi Klienta Microsoft w Polsce

tel. 0 801 308 801 lub 0 22 594 19 99, faks 0 22 594 19 77

Połączenia z numerem 0 801 308 801 są płatne według taryfy połączenia lokalnego.

Telefoniczna pomoc techniczna i informacja handlowa działa obecnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 20:00

oraz w soboty od 9:00 do 16:00.

Zadzwoń i zapytaj. Zostaniesz szczegółowo poinformowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi