_Vip_ Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Wlasnie go sobie wgralem.Narazie wszystko gra.Troszeczke podniosl mi sie wyniczek w tescie pamieci z Sandry 2002 :) Biosik ma numerek 1.8 i znajduje sie na oficjalnej stronie Solteka. www.soltek.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszgebala Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 może Ty możesz mi pomóc w temacie płyty SOLTEKA. To link do wiadomości http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=248475#248475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 SW1 - wszystkie na OFF (na dol) SW2 - 1-5 na OFF (dol) 6 na On (gora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja juz skonczylem z SOLTEKIEM za sprawa dzielnika 1/5 przy 166 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGOku_ Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Plyta jak w configu i mam problem z dzielnikiem. Przy FSB 166 dzielnik sie nie zmienia (przynajmniej sandra tak pokazuje), a powinien sie zmienic, jest moze jakis inny program do sprawdzania taktowania PCI/AGP? Po wgraniu nowego biosu 1.8 bylo bardzo niestabilnie. Zaraz po zaladowaniu sie windowsa komp sie resetowal, obojetnie czy mialem proca podkreconego czy nie. FSB mialem podniesione do 189 i chodzilo stabilnie ale dzielnik i tak sie nie zmienil :( Czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Plyta jak w configu i mam problem z dzielnikiem. Przy FSB 166 dzielnik sie nie zmienia (przynajmniej sandra tak pokazuje), a powinien sie zmienic, jest moze jakis inny program do sprawdzania taktowania PCI/AGP? Po wgraniu nowego biosu 1.8 bylo bardzo niestabilnie. Zaraz po zaladowaniu sie windowsa komp sie resetowal, obojetnie czy mialem proca podkreconego czy nie. FSB mialem podniesione do 189 i chodzilo stabilnie ale dzielnik i tak sie nie zmienil :( Czemu? Watpie w to czy komp by Ci wstal na 189 bez dzielnika 1/5 ! 8) - nawet z dzielnikiem moglyby byc problemy ! Przy 189 w Twoim przypadku PCI ma 47.25 MHz ! 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...