Sheep Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 CZEŚĆ!!! Zamierzam kupic wreszcie tą płytke. Mam jeszcze tak ze 3 dni. I właśnie nie wiem czym się różni wersja z plusem od wersji bez plusa . Różnica cen jest 50zł. Czy się opłaca? Nie wiem także w jakiej hurtowni ( oprócz pronoxu ) jest też epox ( hurtownia w woj. Śląskim )..... Bo w Pronoxie jest wersja bez plusa a mi bardziej zalezy wlasnie na tym plusiku. A W PRONOXIE TAKIEJ NIE MA. Więc proszę was o odpowiedzi na dwa pytanka: 1. Jakie są różnice pomiędzy tymi wersjami 2. W jakiej hurtowni jest na bank ten EPOX 8RDA + Z góry BIG THX!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 widze ze niedaleko jest topik o nforsie.... i jest tam link do roznic pomiedzy tymi plytkami ale ja angielski to na nisko-średnim poziomie potrafie...... PLEASE zmiana... doczytalem sie roznic.... wiec nie odpowiada mi wersja bez plusa.... doczytalem sie tez na tym temacie i nforsie.... sorki.... ale co do hurtowni to dalej aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ale sie męczysz chyba najprosciej wejsc na stronki epoxa i sobie sprawdzic, prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Te Epoxy niestety to płyty widmo :wink: Ciężko jest dostac, ale podobno na dniach sprawa ma sie poprawic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ale sie męczysz chyba najprosciej wejsc na stronki epoxa i sobie sprawdzic, prawda?? i tak i nie ;) specyfikacja na stronie Epoxa jest dosc lakoniczna ze tak powiem i nie znalazlem najwazniejszego : jaki mostek poludniowy ma Epox 8rda !!! troche powinni sie wstydzic bo np na stronce Asusa to specyfikacja jest z prawdziwego zdarzenia wlacznie z linkami do stron Nvidii - tworcy chipsetu. Postanowilem wiec poszukac na necie i tez bylo ciezko - wiec uderzylem na forum i tyle moge narazie powiedziec: Epox 8rda - mostek poludniowy MCP czyli brak Firewire, LAN i APU (Soundstorm) czyli sprzetowego wspomagania dzwieku w tym takze dekodera Dolby Digital 5.1 :-( i ma : Realtek ALC650E 2-channel full duplex integrated sound tylko dwukanalowy dzwiek :-((((( Epox 8rda+ ma wszystko to czego nie ma Epox 8rda - wg mnie najbardziej optymalny zakup - tylko nie wiem na cholere komus Firewire , mogli dac RAID albo SATA i byloby cudnie. no i ma 6 kanalowy dzwiek: Realtek ALC650E 6-channel full-duplex integrated sound P.S. hahaha trafilem na cenzure : full tuplex (t=d) - inaczej nie moglem napisac tylko przez t bo daje ciach! big lol :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ale sie męczysz chyba najprosciej wejsc na stronki epoxa i sobie sprawdzic, prawda?? moze dal ciebie tak ale u mnie ta stronka laduje sie godzinami ( modemik sucks :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Te Epoxy niestety to płyty widmo :wink: Ciężko jest dostac, ale podobno na dniach sprawa ma sie poprawic :)chyba tylko pronox zalatwia te plytki??? czy jeszcze jakas ina hurtownia... bo w pronoxie jest tylko wersja bez plusika.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja powiem tyle ze wersji z + NIGDZIE nie ma i nie rozumiem sklepow ktore maja w ofercie a nie ma na stanie i nic o tym nie pisza albo pisza ze dostepna robiaz niepotrzebnie nadzieje kupujacym - niedbalstwo sprzedawcow :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 zgadzma sie z tobą.... strasznie mnie to wkurza...... bede przez to kika dni bez kompa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 dawniej sie stalo i czekalo na chleb i mieso a teraz czeka sie na Epoxa :-/ marnym pocieszeniem jest fakt ze pojawil sie ABIT na nForce2 z SATA w sklepie www.sirius.pl ale cena 649 zl to przesada i poza tym ABIT jest be! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 EPOX RULEZ!!! Mam nadzieje ze tak jak powiedzial e!Gr00bY plytki te maja sie w ciagu KILKU dni pojawic.... ( a nadzieja matką głupich...... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Fakt ostatnie ABIT'y są bardzo BE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 oczywiscie z plusem to chyba ie podlega dyskusji !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A ja znalazłem :D Jeden z forumowiczów (niejaki R_I_P_ ) sprzedaje je na allegro: Epox 8RDA+ za 570 zł Epox 8RDA za 540 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 u A ja znalazłem :D Jeden z forumowiczów (niejaki R_I_P_ ) sprzedaje je na allegro: Epox 8RDA+ za 570 zł Epox 8RDA za 540 zł Normalnie LOL :lol: Zrobiles R_I_P_owi reklame 8O i 8RDA+ byl za 570zl. ... teraz jest juz za 585zl 8O :evil: Wszak reklama dzwignia handlu :wink: Oby tak dalej :lol: a juz ja chcialem kupic .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 u A ja znalazłem :D Jeden z forumowiczów (niejaki R_I_P_ ) sprzedaje je na allegro: Epox 8RDA+ za 570 zł Epox 8RDA za 540 zł Normalnie LOL :lol: Zrobiles R_I_P_owi reklame 8O i 8RDA+ byl za 570zl. ... teraz jest juz za 585zl 8O :evil: Wszak reklama dzwignia handlu :wink: Oby tak dalej :lol: a juz ja chcialem kupic .... olej kolesia - nie bedzie zarabial na Tobie - cwaniak kupil pare plyt i sprzedaje po cenie sklepowej bo mysli ze jak nie ma kazdy kupi przyparty do muru :P zwykle to sprzedaje sie ok .50 zl min ponizej ceny nowej plyty :PPP I jak narazie nikt nie licytuje tej plyty na jego aucji. W poniedzialek ma byc dostawa Epoxa 8rda+ i pewnie bedzie po 560 zl w sklepie :PPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 u A ja znalazłem :D Jeden z forumowiczów (niejaki R_I_P_ ) sprzedaje je na allegro: Epox 8RDA+ za 570 zł Epox 8RDA za 540 zł Normalnie LOL :lol: Zrobiles R_I_P_owi reklame 8O i 8RDA+ byl za 570zl. ... teraz jest juz za 585zl 8O :evil: Wszak reklama dzwignia handlu :wink: Oby tak dalej :lol: a juz ja chcialem kupic .... Normalnie LOL- pewnie jakbym nie podał linków to pewnie nawet nie wiedziałbyś o tych aukcjach- a pretensje miej do RIPa że podniósł cenę a nie do mnie, że pokazałem Wam możliwość zakupu płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Normalnie LOL- pewnie jakbym nie podał linków to pewnie nawet nie wiedziałbyś o tych aukcjach- a pretensje miej do RIPa że podniósł cenę a nie do mnie, że pokazałem Wam możliwość zakupu płyty. Spox do ciebie nic niemam :wink: zreszta do R_I_P_a tez nie 8) Jego sprawa za ile wystawia plytke ... zreszta juz zamowilem nowa w sklepie za 560zl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jest juz w Pronoxie EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE za 429zl netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jest juz w Pronoxie EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE za 429zl nettoJEEEEST??? A w siriusie powiedzieli mi ze u nich bęcdzie dopiero na koniec stycznia :/. W kazdym razie ile osób by brało z pronoxa ta płytkęę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie wiem czy ten post ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie: www.gral.pl - nie wiem jak w e-cenniku ale na zywca maja te epox'y 8rda+ za 510 pln brutto...no i jak? pozdro - ChomiK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie wiem czy ten post ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie: www.gral.pl - nie wiem jak w e-cenniku ale na zywca maja te epox'y 8rda+ za 510 pln brutto...no i jak? pozdro - ChomiK nie maja :/, beda mieli pod koniec stycznia (przy ajmniej mi tak mowili), maja tylko 8rda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a jednak Gral jak zwykle: Virtual Reality ;) pozdro - ChomiK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jest juz w Pronoxie EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE za 429zl nettoJEEEEST??? A w siriusie powiedzieli mi ze u nich bęcdzie dopiero na koniec stycznia :/. W kazdym razie ile osób by brało z pronoxa ta płytkęę?? nie ma w Pronoxie - jest tylko w cenniku ale nie ma na stanie - dostawa ok . 20, 21 stycznia dopiero. Wiem bo dzwonilem i dostalem maila od przedstawiciela handlowego firmy Pronox. W Siriusie tez ok. 20, 21 :) Gral nie podal daty przyblizonej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja juz w pronoxie mam zamowiona 8RDA+ ...... tylko kurde jutro juz plytki nie bede mial a to jest 5 dni bez kompa...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A ile kosztuje 8rda+ w pronoxie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 429 zl netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A jest ktoś z wawy kto by mziął dla mnie tom płytem x2??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 juzjest w pronoxie...... BUAHAHAHAA nareszcie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...