Gość Briareos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Siedzimy sobie z ath i pijemy winko ;] Carlo Rossi [; Daje po garach ;] Elo, Yo, Pozdro Koneserzy Win :!: ;] "Nie bądź błaznem, Gural zbiera na plazmę" :lol: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Siedzimy sobie z ath i pijemy winko ;] Carlo Rossi [; Daje po garach ;] Elo, Yo, Pozdro Koneserzy Win :!: ;] "Nie bądź błaznem, Gural zbiera na plazmę" :lol: Gural zbiera na kaszkiet, winko bylo dobre, mimo iz wytrawne to pilo sie jak wode. ;] Lekki posmak rozy. ;] Niech wino bedzie z Wami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Racja, istna woda, to znaczy wchodzi jak woda ;] Gural ma juz jeden kaszkiet, teraz zbiera na drugi [; Pozdro, niech Winko bedzie z Wami :D Bo, bo, bo, bo, bo dobre wino nie jest złe :D Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Aaa jeszcze piłem kiedyś takie winko mołdawskie pędzone przez zakonników. W każdym razie "białe" było ;) Dobre, za dużego kopa nie miało, ale... dobre wino nie jest złe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kierując się opiniami o winku Sangria zakupiłem takowe (cale 1,5L) i musze stwierdzić, że wole Domatora. Miało smak taki jak by dodawali tam takiego aromtu jak do ciasta :/ juz tego nie kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Kierując się opiniami o winku Sangria zakupiłem takowe (cale 1,5L) i musze stwierdzić, że wole Domatora. Miało smak taki jak by dodawali tam takiego aromtu jak do ciasta :/ juz tego nie kupię. Niestety 1,5L sangria (w takiuej butelce z dluga szyjka) (jesli o tym mowisz) jest K I J O W A smakuje jak syf. Pali w gardlo itp. itd. wlasnie jakby czegos dodawali w stylu aromatu do ciast. Doba jest w 1L butelce takiej jak kiedys Ptys'a sprzedawali, praktycznie bez szyjki. Mam nadzieje ze nbie popelnilem zadnego bledu bo jestem po 1,5L takiej sangrii :] Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez DREDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzieki za inforamcje. Kolo mnie jakis miesiac temu Lidla wybudowali wiec teraz testuje wiekszosc trunkow jakich mozna tam dostac. Polecam gin lubuski + dobry tonik (wali ostro w czerep, faza sie utrzymuje). Z tanich win jak juz wspominalem na pierwszym miejscu mam domatora, tylko trzeba uwazac bo mozna dostac nalewke domatora a to juz jest cos innego. Przewaznie srzedawana jest chyba w 1L butelkach. Pozdrawiam wszystkich amatorow taniego wina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Kolo mnie jakis miesiac temu Lidla wybudowali wiec teraz testuje wiekszosc trunkow jakich mozna tam dostac. mimo iż temat o winach to z Lidla polecam wódkę Polową, za niecałe 13 zł otrzymujemy świetny jak za taką cenę napój wspomagający... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Z Sangrią 1,5L się nie spotkałem jeszcze... Poniżej 4,50zł nie preferuje "win" tudzież jabolów. ;) Szkoda zdrowia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Z Sangrią 1,5L się nie spotkałem jeszcze... Poniżej 4,50zł nie preferuje "win" tudzież jabolów. ;) Szkoda zdrowia :P Oj tam. Na cos trzeba umrzec :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A tanie wino jest w sam raz jako wyjście ekonomiczne gdy nadchodzi piątek a całą kase wydało się na coś nowego do kompa :) BTW jak wiadomo, kiedyś te bardziej wprawione osoby jednym sprawnym uderzeniem w dno butelki potrafiły otworzyć zakorkowanego jabola, sam chciałbym spróbować ale dawno nie widziałem wina z normalnym korkiem tylko przeważnie jest coś plastikowego, na dodatek ciężko jes się do tego dobrać. Teraz wszyscy walą w te denka nie wiadomo po co!? Nawet wódkę odbijajom. Ze swojej strony nie zauważyłem jakiejkolwiek różnicy. A wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nazwy win roxuja... najlepsze jakie spotkalem to "Krysztal Górski" i "Upór byka" (lol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja widziałem "Spermę Szatana" i "Uśmiech Traktorzysty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja się spodkałem z "Żółciutkimi Cytrynkami" a z tego najlepsza była etykieta :D Jest też wino "Sama Rodość" albo "Cza Cza" czy "Gólczas" :) W ogóle pełno tego jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 z ciekawszych nazw jakie widziałem to: "czar teściowej", "rozrywka", "220v", "rambo", "Disco Polo" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mi sie zdarzylo pic winko "Kiler" z rewolwerem na etykiecie i "Kochanica Dziedzica" ze babka w bikini na etykiecie gdzie bikini to byla zdrapka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azereus Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak dla mnie to Komandos rzadzi, chociaz Lesny dzban rowniez zacnym winkiem jest. Ps. Sprobujcie Byczej Krwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A można to dostać w jakimś superhipermarkecie czy to jest regionalny specyfik? Nie wiem czy komandos jest najlepszym "winem" ale na pewno jest to elita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azereus Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Winko raczej regionalne, w zadnym markecie tego nie widzialem. Komandos to po prostu klasyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 lat 10 temu piłem killera, byka, bowoła (śmierdziało jak oddech bawoła), kordiała i grom 18 (to ścinało niczym błyskawica w odpowiedniej ilości), generalnie to za dużo tych wynalazków nie wipiłem, teraz tylko piwo sącze (tyskie, piasta, lech pils) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaX Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 osobiście to pijałem takowe trunki w szkole średniej... teraz jakoś mi to już nie wchodzi :P pewnie temu, że miałem obok siebie wytwórnie takowych trunków z dodatkiem siary i wiem jak to robią… zawsze jakoś bardziej ciągło mnie w strone piwka i tak też zostało do dzisiaj. a ja wole wodke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a ja wole wodke Bo od wódki rozum krótki :wink: BTW Ja nie moge patrzec już jak wszyscy piją w szkole te gazowce :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A tam winka :) Absynt jest wyczesany, daje popalić. Po kilku kolejkach nie ma co zbierać, tak kopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 No ciebie Spylon to pokopal :lol2: i to ostro...dlatego masz juz zakaz picia absyntu :wink: Przezuc sie na winka B) Dobre wino nie jest zle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ludzie...nie pijcie winka z lidla.... granica to 10PLN:( blee ide spac bo nie wstane jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 "Sok wiśniowo-alkoholowy Turuś gęsty, Turuś zdrowy W Turusiu procentów jest wieeleeee Napijmyy się go przyjacieeeleee" ewribadi! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 winko z lidla jest zaje.. tanie i kopie :) , a tak to preferuje duze W z ostrowina bo reszta jakos mi nie wchodzi :P juz bo troche sie juz potrulem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja stwierdziłem że nie rusze wina poniżej 10 zł, no chyba że domowej roboty :P , no ale ruszyłem - ostatnio "apertiva" za 9,90 :D Ogólnie to nie chce mieć z siarka doczynienia :P Kilku ziomków preferuje beczkę wiśniową (w plastiku), ale ja nie wiem jak można to pić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Polecam drina "kokos z kolą": Skład: 1 nalewka kokosowa 1 Cola 2 l (dowolnego pochodzenia, byle słodzona cukrem) Przepis: Wypijamy o.7 Coli i dolewamy nalewaora. Podawać wstrząśnięte, nie mieszane i schłodzone do temperatury 10 stopni MNIAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 albo nalewka wisniowa z cola pol na pol , ladnie wchodzi i mozna sie niezle stargac , nie czuje sie siary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...