zembol Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Widzialem dzis w lodz na gieldzie te procki ( napewno steeping B0 ) ale nie byly to Aiugi tylko jakies JX ( niestety dalej nie pamietam ) , czy te tez kreca sie jak Aiugi. I czym oprucz napiecia roznia sie steeping B0 I A0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 NIE TO FORUM! Post zaraz powędruje na odpowiednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Widzialem dzis w lodz na gieldzie te procki ( napewno steeping B0 ) ale nie byly to Aiugi tylko jakies JX ( niestety dalej nie pamietam ) , czy te tez kreca sie jak Aiugi. I czym oprucz napiecia roznia sie steeping B0 I A0bylem na gieldzie tez. niezly burdel, mam dosc na rok conajmniej. UT2k3 za 50zl. zdziercy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 czy może mi napisać gdzie , kiedy i o której są te targi w łodzi bo chce sobie kupić tego athlona i nie wiem czy dostane w jakimś sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Sorka ze nie to forum , zorientowalem sie po fakcie :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 czy może mi napisać gdzie , kiedy i o której są te targi w łodzi bo chce sobie kupić tego athlona i nie wiem czy dostane w jakimś sklepienie targi tylko gielda. niedziela rano. podstawowka przy ulicy wodnej. nie jestem pewien nazwy ulicy. Moze ktos poprawi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 to jest ulica miedziana obok komisarjatu polocji ( pod latarnia najciemniej ) dostaniesz tego procka w sklepie, podal bym nazwe ale nie wiem czy moge . ( cena 285 zl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 dzięki irnlng jakbyś mógł to dowiedz się ulicy bo ja tam dojeżdżam do szkoły i nie znam dobrze łodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Widzialem dzis w lodz na gieldzie te procki ( napewno steeping B0 ) ale nie byly to Aiugi tylko jakies JX ( niestety dalej nie pamietam ) , czy te tez kreca sie jak Aiugi. I czym oprucz napiecia roznia sie steeping B0 I A0 ba na steppingu b0 nie są serii Aiuga własnie wczoraj wymieniłem starą Aiuge na BO- no i niebo a ziemia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 BO-wedle amd bardziej dopracowany i przede wszystkim na jądrze TB B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 BO-wedle amd bardziej dopracowany i przede wszystkim na jądrze TB B Co takiego ?BO na jądrze TB B? B0 oznaczo to samo co "TB B" i ten steping różni sie od A0 liczbą miedzianych połączeń w rdzeniu w A0 jest ich 8 a w B0 jest 9 , ta opreracja pozwoliła zwiększyć zegar procesorów jak i zmniejszych rozpraszanie ciepła , zwiększyło to również powierzchnie rdzenia o 4mm2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Bartezjusz jaką masz teraz serię?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A jak z mnoznikiem? Nadal odblokowany seryjnie? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 BO-wedle amd bardziej dopracowany i przede wszystkim na jądrze TB B Co takiego ?BO na jądrze TB B? B0 oznaczo to samo co "TB B" i ten steping różni sie od A0 liczbą miedzianych połączeń w rdzeniu w A0 jest ich 8 a w B0 jest 9 , ta opreracja pozwoliła zwiększyć zegar procesorów jak i zmniejszych rozpraszanie ciepła , zwiększyło to również powierzchnie rdzenia o 4mm2 hehe no tak przekombinowałem z tym opisem oczywiscie B0 oznacza to samo co TB B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A jak z mnoznikiem? Nadal odblokowany seryjnie? Pozdrawiam jasne ze odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 czy ktos wie gdzie w waie dostane ten proc? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 w wawie oczywiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja mam 1700 xp 0,13 o serii JIUGB. Wiem brzmi dziwnie ale kręci sie narazie bez żadnych oporów 1700@2100. Kolejne osiągi w toku... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 dzis kupilem AXDA 1700 DUT3C JIUGB0251VPMW wyglada an to ze to BO ( cpu id 681 ) co do tego procka pisze o nim Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 dzis kupilem AXDA 1700 DUT3C JIUGB0251VPMW wyglada an to ze to BO ( cpu id 681 ) co do tego procka pisze o nim TutajMoj ma serię JIUCB śmiga jak widać w podpisie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Heh jestem pelen nadziji ( jak tylko dojedize grafa i czas pozwoli zbieram sie do wymiany ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 bonzo gdzie kupiles ten proc? na gieldzie czy sklep? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler v6 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ludzie czy ktos z was odpalił tego 1700+ augia na Nforce2 epoxa chce to kupic prosze podzielicie sie opiniami i który stepping wybarc ???!! z góry dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 czy ktos wie gdzie w waie dostane ten proc? :roll:Wczoraj byłem na giełdzie elektronicznej i tam je mieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ludzie czy ktos z was odpalił tego 1700+ augia na Nforce2 epoxa chce to kupic prosze podzielicie sie opiniami i który stepping wybarc ???!! z góry dzięki ! jak umiesz czytać to chyba nie ulega wątpliwości jaki steping wybrać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Procesor kupiłem na warszawskiej giełdzie komputerowej przy ulicy Batorego. Odrazu uprzedzam ze modele 1700 0,13 nie sa na wielu stoiskach ( przeważają 1800) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 rozumiem ze te jedenosiem tez na TB? :lol: cena :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nius Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Przedwczoraj złożyłem zestaw dla brata na Gigabycie GA-7VAX z XP1,7+ OEM serii JIUGB lub JIUCB (nie pamietam dobrze). Bez podnoszenia napięcia chodzi 11x166 w pełni stabilnie, temp. nie przekracza 45 stopni z Titanem. Naprawde jestem pod wrazeniem, SUPER PROCKI :!: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Hipo zaktualizuj sobie podpis. Tzn. zapuść na nowym procu 3D Marka 2001 Se bo jestem ciekaw ile to da różnicy na Radku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ..a jakie napiecie proponujecie dla tych 0.13? 1.6? a jakie przy oc? do ilu mozna podciagac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...