MaxximuS Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Panowie BIG prosba ... prosze Was o podanie która seria , tydzien nio wsio .. jednym słowem który AXP 1700 jest najlepszy .. bo czytajac wszystko na forum sam nic nie wiem ..p.s jak mozecie to jakies linki gdzie mozna dostac . ew. cena za jaka sie oplaca kupic.. z góry BIG dzieki:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Panowie BIG prosba ... prosze Was o podanie która seria , tydzien nio wsio .. jednym słowem który AXP 1700 jest najlepszy .. bo czytajac wszystko na forum sam nic nie wiem ..p.s jak mozecie to jakies linki gdzie mozna dostac . ew. cena za jaka sie oplaca kupic.. z góry BIG dzieki:-) 0.13u B0 brazowy laminat (taki jakie maja 2400+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Panowie BIG prosba ... prosze Was o podanie która seria , tydzien nio wsio .. jednym słowem który AXP 1700 jest najlepszy .. bo czytajac wszystko na forum sam nic nie wiem ..p.s jak mozecie to jakies linki gdzie mozna dostac . ew. cena za jaka sie oplaca kupic.. z góry BIG dzieki:-) 0.13u B0 brazowy laminat (taki jakie maja 2400+) moze byc ten AXDA1700DLT3C AIUGA ?? czy inny jest lepszy jakis?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 proc jak chcesz na BO to musi miec oznaczenie DUT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Panowie BIG prosba ... prosze Was o podanie która seria , tydzien nio wsio .. jednym słowem który AXP 1700 jest najlepszy .. bo czytajac wszystko na forum sam nic nie wiem ..p.s jak mozecie to jakies linki gdzie mozna dostac . ew. cena za jaka sie oplaca kupic.. z góry BIG dzieki:-) 0.13u B0 brazowy laminat (taki jakie maja 2400+) moze byc ten AXDA1700DLT3C AIUGA ?? czy inny jest lepszy jakis?? inny, zaczynajacy sie od J, a nie od A, im nowszy tym lepiej sie podkreca (wlasnie te najnowsze w 52 tyg produkcji maja brazowy laminat, wiec wyszukuj takiego;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ciekawie wyglada sprawa z cenami XP 1700+ 0.13 Zobaczcie sami :) http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=...250d8320aa59831 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Własnie na to patrzyłem... i nie wiem który wybrac , czy szukac innego jeszcze .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Kup AMD XP 1700+ 0.13 AIUGA, tylko nie za taka kase. Max ile mozna zaplacic to 275. Jak potargujesz to i taniej, moze 250. Po co przeplacac jak nie widac ruznicy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Po co przeplacac jak nie widac ruznicy? Ojciec prać? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Parc jak prac ale kilka razy skarpetki suszylem w powietrzu co z tylu kompa sie ulatnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...