elliotek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zrobilem wlasnie formata i zastanawiam sie nad tymi programami. Warto je instalowac czy nie. i mam jeszcze do was jedno pytanie. jak nacine prawy przycisk myszki lub touchpada to caly czas zaznacza cos albo przewija trzeba nacisnac jeszcze raz przycik aby nie znaznaczal czy przewijal. macie jakies propozycje? A programy to: Acer emPowering Framework 2.1.21.41 Acer ePowerManagement 1.6.8.280 Acer eDataSecurity Management 1.0.0.21 Acer eLock Management 1.7.9.21 Acer ePerformance Management 1.0.10.21 Acer eSettings Management 1.2.14.27 Acer ePresentation Management 1.1.4.819 Acer GridVista 2.29.0728 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zrobilem wlasnie formata i zastanawiam sie nad tymi programami. Warto je instalowac czy nie. i mam jeszcze do was jedno pytanie. jak nacine prawy przycisk myszki lub touchpada to caly czas zaznacza cos albo przewija trzeba nacisnac jeszcze raz przycik aby nie znaznaczal czy przewijal. macie jakies propozycje? A programy to: Acer emPowering Framework 2.1.21.41 Acer ePowerManagement 1.6.8.280 Acer eDataSecurity Management 1.0.0.21 Acer eLock Management 1.7.9.21 Acer ePerformance Management 1.0.10.21 Acer eSettings Management 1.2.14.27 Acer ePresentation Management 1.1.4.819 Acer GridVista 2.29.0728 NIE. To sa smieci i w wiekszosci bezuzyteczne, ale sa tacy, ktorzy tego uzywaja. (Nic dziwnego skoro ludzie uzywaja kodekow i playera microsoftu). ePowerManagement moglby byc przydatny, ale jest lepszy soft dla procesorow intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 NIE. To sa smieci i w wiekszosci bezuzyteczne, ale sa tacy, ktorzy tego uzywaja. (Nic dziwnego skoro ludzie uzywaja kodekow i playera microsoftu). ePowerManagement moglby byc przydatny, ale jest lepszy soft dla procesorow intela. lepszy tzn jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Notebook Hardware Control na przyklad. Ja uzywam tylko Launch Managera - lubie miec OSD i korzystam czesto z przyciskow € i $ kolo strzalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzu8o4 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja używam: 1. Launch Manager'a - zapewnia OSD przy regulacji głośności i ustawiłem sobie skrót do jednego programu. 2. ePower Manager'a - do włączania/wyłączania LAN'a i CardBus'a oraz... ustawiania jasności LCD po restarcie :lol: Jakby były jakieś zamienniki to pewnie bym się pozbył tych programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A znacie jakiś program do monitorowania stanu bateri pod win98??Bo wskażnik w win98 pokazuje mi zawsze 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Nawet ladne te programiki Acera - niektore chodza nawet na FS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Nawet ladne te programiki Acera - niektore chodza nawet na FS :) wygladaja ladnie ale czy warto je instalowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 w mojej recenzji Aspire 1694 opisalem soft do notebooka. Jest ok ale notebook hardware control jest lepszy :-) . Szczegolnie dlatgo ze daje mozliwisc obnizenia napiecia, no i jest fajnie napisany. Ale oprogramownie acera daje mozliwosc wylaczenia czytnika kart albo firewire itp obniza to konsumpcje energi choc pewnie nieznacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) notebook hardware control jest lepszy :-) . Szczegolnie dlatgo ze daje mozliwisc obnizenia napiecia, no i jest fajnie napisany. no tak ale w celeronie raczej nie obnize napiecia z tego co pamietam, chyba ze sie myle? Edytowane 21 Marca 2006 przez elliotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ale oprogramownie acera daje mozliwosc wylaczenia czytnika kart albo firewire itp obniza to konsumpcje energi choc pewnie nieznacznie. Na dobra sprawe to samo mozna zrobic w Menedzerze Urzadzen, choc wymaga to wiecej klikania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...