Beerman Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Witam. Co moglibyście polecić mi do szybkiej, stabilnej i bezproblemowej pracy/gry? Nie ma zamiaru podkręcać sprzętu. Widzę, że sporo osób poleca Epox EP-9NPAJ SLI nVidia nForce4 SLI, więc jeśli jest faktycznie stabilna i bezproblemowa to na nią bym się zdecydował. Pozostaje kwestia ciszy. Da się jakoś asywnie chłodzić chipset? Teraz procek. Sorry, ale niezbyt się orientuję w różnicach w nazwach kodowych (Venice , Manchester , San Diego ). Potrzebuję po prostu szybkiego, bezproblemowego procka który pracuje w miarę możlwości na jak najmniejszym napięciu i będzie dobrze współdziałał z wybraną płytą. Na płytę i proca mam do 1500 złotych. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Edytowane 20 Marca 2006 przez Beerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Taki staz na forum i dalej takie babole. Ojoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 jak ma być też cicha, to może Asus A8R-MVP ATI Xpress 200 Nie wiem, co chcesz robić z procesorem, ale w Epoxach nie można ustawiać napięcia w dół, tylko ostrzegam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Ja proponuję Ci kupić coś takiego oparte o platformę Intel: Intel Pentium 920 + Asus P5WD2. Edytowane 20 Marca 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Polecaja Epoxa, bo na Epoxie się ładnie kręci. Stabilna pracę masz niemal na każdej płycie. Jak chcesz cisze to kupujeszs płyte z pasywnym chłodzeniem chipsetu. Na proca wrzucasz pasywnego Scythe Ninje i masz. Jak nie chesz kręcić to bierzesz tanią płyte na pasywnym chłodzeniu Ninje i patrzysz jaki najdroższy proc Ci się mieści w przedziale do 1500 zł. Ja na Twoim miejscu brałbym jakiegoś X2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...