marekp Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam poszukuje programu który pokazywał by mi ilość wejśc itp. na moją stronę internetową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 chodzi ci o coś takiego? używam tego na swojej stronie. http://stat.4u.pl/ oczywiście są to darmowe statystyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) też używam testowo czegoś podobnego, ale z tego co zauważyłem to pokazuje nie wszystkie wejścia. prosiłem znajomych o wchodzenie na stronę i pokazuje co drugie trzecie wejście. zależy mi bardziej na dokładności niż mnogości statystyk Edytowane 20 Marca 2006 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 nie stwierdziłem... używam od 2004 roku... może nie pokazuje wejście jak nie klikniesz na stronę główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 sprubuję może będzie dokładniejsze niż www.stat.pl bo tego używam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 http://www.activstats.pl/ - spróbuj też tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 też używam testowo czegoś podobnego, ale z tego co zauważyłem to pokazuje nie wszystkie wejścia. prosiłem znajomych o wchodzenie na stronę i pokazuje co drugie trzecie wejście. zależy mi bardziej na dokładności niż mnogości statystykBo pewnie miałeś wyłączone przeładowania/odświeżania strony i dlatego nie łapało wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Bo pewnie miałeś wyłączone przeładowania/odświeżania strony i dlatego nie łapało wszystkiego.a mógłbyś dokładniej o co chodzi (bardziej łopatologicznie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) jeśli zaznaczysz opcję nieuwzgledniania przeładowań strony to jeśli ktoś kliknie na odśwież, lub ponownie wprowadzi adres strony w ciagu np 15 minut z tego samego IP to nie zostanie to zaksiegowane :) Edytowane 21 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...