cinos Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Aktorzy: 3DMark 2001SE Inne gry wykorzystujące Direct3D i Win XP oraz GeForce3Ti200 Scenariusz: w 3Dmarq i w innych grach wywala, że nie może wykryć Direct 3D Device:( Da sie cos na to poradzic z 5 razy instalowalem DirectX 8 , 8a, 8.1 i orginalny razem z WinXP PL, aha dentki 28.32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Moze masz jakies ustawienia w biosie nie tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ten komunikat wyskakuje ci od zawsze czy teraz dopiero. Przeinstaluj sobie system najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jezeli chcesz grac, zainstaluj 98se. Nadaje sie do tego o wiele lepiej niz XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Cytat Jezeli chcesz grac, zainstaluj 98se. Nadaje sie do tego o wiele lepiej niz XP. wlasnie na Win98SE chodzi pięknie, ale na XP nie:( system przeinstalowalem ale i tak kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Z XP tak juz jest. Tez mialem XP i szybciutko wrocilem do 98se. W Xp grafika strasznie przycinala w 3D, a bajerancki interface mi nie potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Cytat Z XP tak juz jest. Tez mialem XP i szybciutko wrocilem do 98se. W Xp grafika strasznie przycinala w 3D, a bajerancki interface mi nie potrzebny. ROTFL ^_^ Lame ;O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cytat Cytat Z XP tak juz jest. Tez mialem XP i szybciutko wrocilem do 98se. W Xp grafika strasznie przycinala w 3D, a bajerancki interface mi nie potrzebny. ROTFL ^_^ Lame ;O no nie ma co :) PS. instaluje sie sterowniki :) a nie korszyta z tych wspanialych ktore sa w tym jakze niestabilnym i dziurawym systemie M$ jakim jest XP!. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cytat Aktorzy: 3DMark 2001SE Inne gry wykorzystujące Direct3D i Win XP oraz GeForce3Ti200 Scenariusz: w 3Dmarq i w innych grach wywala, że nie może wykryć Direct 3D Device:( Da sie cos na to poradzic z 5 razy instalowalem DirectX 8 , 8a, 8.1 i orginalny razem z WinXP PL, aha dentki 28.32 U mnie tak było, jak miałem pasek (ten gdzie pisze Hardware Acceleration - nie wiem jak w Polskiej wersji - w menu grafiki) na min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...