geminix Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 witam, zastanawiam sie, w jakiej kolejności podłącza się pod XP sprzęt pod USB, czy najpierw instalujemy sterowniki, a później podłączamy np. drukarkę albo Irdę, czy sterowniki instalujemy dopiero po włożeniu wtyczki do USB??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Najpierw urzadzenia... jest latwiej gdyz Win sam je zainstaluje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Najpierw sterowniki, pozniej podlaczasz sprzet w przeciwnym wypadku windows zainstaluj wlasne sterowniki, ktore sa najczesciej zle i pozniej moze byc problem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Nawet gorzej, w niektorych przypadkach jesli sie podlaczy najpierw sprzet, pozniej sterowniki to konczy sie to tym, ze urzadzenia nie da sie juz zainstalowac. Konieczny format. A najlepiej przeczytac najpierw instrukcje obslugi(instalacji) danego urzadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zwracam honor..... Zawsze najpierw podlaczalem sprzet i nigdy nic sie nie stalo.... Ale teraz zmienie tok mojego postepowania.... Dziekuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Ja też zawsze najpierw podłączałem sprzęt a później sterowniki instalowałem. Przy instalacji Neo z modemem USB dostałem nauczkę i teraz robię odwrotnie, bo przez nieczytanie instrukcji musiał od nowa xpka stawiać!!! Edytowane 21 Marca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Najpierw sterowniki, pozniej podlaczasz sprzet w przeciwnym wypadku windows zainstaluj wlasne sterowniki, ktore sa najczesciej zle i pozniej moze byc problem ;-) Nawet gorzej, w niektorych przypadkach jesli sie podlaczy najpierw sprzet, pozniej sterowniki to konczy sie to tym, ze urzadzenia nie da sie juz zainstalowac. Konieczny format. A najlepiej przeczytac najpierw instrukcje obslugi(instalacji) danego urzadzenia. Tak lepiej, tak. Juz nie raz mialem cos takiego ze pierw sprzet i lipa. Potem to juz tylko format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...