kws Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mam pytanie, chciałbym aby działało to automatycznie aby wejść na strone i otworzyć jakieś okienko o określonej porze jak mnie nie ma przy kompie. Chodzi mi o program który np. wchodzi na strone, jakąś tam podkategorie i o określonej godzinie ściąga coś z tej strony(podkategorii) np coś takiego : żeby się zalogowało i wpisało hasło. http://www.strona.pl/stona.php?sessionid=9999 następnie ściąga coś 10 min później. Czy moge to wpisać w jakimś programie albo gdzieś? Może da się to w harmonogramie jakoś zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ja słyszałem i sam korzystałem z autoclickerów ale one sa do klikania tylko w dowolnym powtarzajacym się czasie i miejscu, ale zeby samo wpisywało...to nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie wiem czy da sie cos takiego zrobic. z pewnoscia jednak mozna napisac program dzialajacy w tle na jakims kompie ktory bedzie przemieszczal wskaznik myszy klikal i wpisywal haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 czyzby kws grał w darkthrone albo inny taki cud przez neta? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) oczywiscie ze można.. samemu napisać... ale Who has time... :) Edytowane 28 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Będziesz tutaj potrzebował przede wszystkim CURL oraz możliwość wywoływania exec przez php (a całkiem dobrze będzie jak serwer będzie pod kontrolą linuksa (chyba nie istnieje alternatywa wget pod windą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (chyba nie istnieje alternatywa wget pod windą)Istnieje.. i to nie alternatywa tylko port. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiekk Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 A może koledze chodzi o crona...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...